FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Induktionshäll Delikatessera 90 Flex

7 897,98 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Klarstein - Viss
SKU:
4060656231643
EAN:
4060656231643
Sista genomförande
för 2 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


KATOLOGISKA PRIS: 3.689,99 zł
Delikatessera 90 Flex, inbyggd induktionshäll, 5 zoner, 7400W, autark
Matlagning utan begränsningar: Klarstein Delicatessa 90 Flex induktionshäll utnyttjar utrymmet optimalt med minimal energiförbrukning under tillagningen. Den kombinerar teknisk innovation med ett lyxigt utseende, och tack vare den vitrokeramiska ytan ger det köket en ny glöd.
Klarstein Delicatessa 90 Hybrid inbyggd spishäll har fem värmefält med en total effekt på 7400 W, uppdelad i 1 x 2300, 2 x 2000 W och 2 x 1500W, vilket ger innehållet i köksredskapet kokat på rekordtid. Tack vare VarioHeating-tekniken, två värmezoner till vänster eller På höger sida smälter de samman till en. Funktionen för igenkänning av kruknärvaro gör det möjligt för det kombinerade värmefältet att anpassa sig till storleken på krukor, kokkärl och kastruller, liksom till stora köksredskap som inte passar i ett värmefält. Delicatessa 90 Flex förbrukar å ena sidan bara den energi som är lämplig för respektive kruka, och å andra sidan gör det det möjligt att använda krukor och kokkärl i olika storlekar. Alla enskilda fält och flexzonen har en separat effektkontroll och ThermoBoost-funktionen, tack vare vilken den snabba värmeeffekten ökar igen till 3000 W. För enkel användning av Klarstein Delicatessa 90 Flex keramisk spis används den integrerade SenseControl-pekskärmen med en pekreglage för strömkontroll och en digital display. Tack vare detta stör inte ytterligare regulatorer och knappar det eleganta utseendet på spisens arbetsyta. Förutom temperaturen kan en 99-minuters timer programmeras för varje värmefält, som stänger av hällen efter en viss tid eller avger en akustisk signal.
För att säkerställa smidig tillagning har den inbyggda spisen Klarstein Delicatessa 90 Flex lämpliga säkerhetsfunktioner: Om värmefältet når för hög temperatur aktiveras överhettningsskyddet. Restvärmeindikatorn baserad på EcoTermal-principen informerar dig inte bara om de avstängda värmefälten fortfarande är heta. Det låter dig också laga mat med restvärme för att spara energi. ThermalRecall-funktionen kommer ihåg den inställda temperaturen och återaktiverar den om tillagningsprocessen ska avbrytas under en kort tid och sedan återupptas. Dessutom kan fasthållningsanordning för barn aktiveras för att förhindra oavsiktliga ändringar av tillagningsinställningarna.
Klarstein Delicatessa 90 Flex induktionshäll fångar ögat med en lättskött vitroceramic spis som skickligt exponerar spisen. På detta sätt passar hällen perfekt med utrustningen i alla kök - både klassiska och moderna. Leveransen inkluderar monteringsmaterial som är nödvändiga för installationen.

Grundläggande information: Precision: effektjustering på en 9-punkts skala, programmerbar 99 -min. SömntimerFlexibel anpassning: VarioHeating-teknik för att kombinera två värmezoner i en flexzonEffektiv värme: total effekt 7400 W i fem kokzoner, var och en med 3 x 2300, 2000 och 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl med skjutreglagefunktion och digital displayEnergieffektiv matlagning: EcoThermal Control med restvärmeindikator för dess användningMer effekt:        varje kokzon med ThermoBoost / snabb uppvärmning med 3000 W i flexzonen

Funktioner: på / av högst upp på hällen (pekskärm) total effekt: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W och 2 x 1500 W) Ekonomifunktion (spar): automatisk minskning av kraften i kokzoner för att undvika överbelastning4 rektangulära värmefält: vardera 18 x 18 cmlarge värmefält (mitten, rund): Ø 28 cmcontrol pekskärm med digital visning av driftsnivå och timermöjlighet att kombinera vänster och höger värmefält till en flexzon med detektering närvaron av en kruka med 99-minuters justeringautomatisk avstängningöverhettningsskyddvalfritt barnskyddtyp: inbyggt pentryi leveransmaterial för installation i pentry5-stiftsanslutning kabelströmförsörjning: 380-415 V 3N eller 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Leveransens omfattning:
1 x inbyggd spishäll
1 x Monteringsmaterial INGEN
Flerspråkig användarmanual NEJ (pdf skickas efter köp möjligt)

Mått:
övergripande mått: 90 x 6,1 x 52 cm (BxHxD)
Installationens mått: 87 x 5,7 x 49 cm (BxHxD)
minsta bredd som omger bordsskivan: 5 cm
minsta bordsskivans tjocklek: 3 cm
Minsta hängavstånd över kaminen: 76 cm
Minsta lediga utrymme under hällen: 5 cm
luftcirkulationsutrymme: min. 2 cm
Kabellängd: 1,0 m
Vikt: ca 12 kg

Varor powys



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.