FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Qi induktionsladdare Produktbeskrivning + nyckelfunktioner

Produkthöjdpunkter: Produkttyp: Qi induktionsladdare Material: ABS-gränssnitt: USB-C typ C Ingångsström: 5V/2A 9V/1.67A 12V/1.5A Utgångsström: 15W, 10W, 7.5W, 5W Överföringsavstånd: Teknik: QI Kontakt: USB - USB-C Typ C-kabel ingår: Ja Halkfria kuddar på undersidan Certifikat: CE, FCC och RoHS
Praktiskt, unikt och snabbt! En induktionsladdare är inte bara en modern pryl, utan också en praktisk enhet som tack vare den senaste trådlösa Qi-tekniken snabbt och säkert förnyar batteriet i din enhet. Produkten är dedikerad till alla smartphones som har en inbyggd Qi-modul.
Den mycket kompakta trådlösa laddaren har tillverkats av högkvalitativa material med högsta precision och noggrannhet. Den har en smal design och låg vikt, tack vare vilken vi kan ta den med oss var som helst för att snabbt förnya batteriet i enheten. Ta med henne på semester till hotellet, till universitetet, till skolan eller njut av hennes uppträdande hemma!
Snabbladdning Laddaren har ett inbyggt smart chip som justerar laddningseffekten till enheten. Du behöver inte oroa dig för att skada din enhet. Lägg ifrån dig telefonen och se hur batteriet fylls på snabbt!
Skydd varje steg på vägen! Produkten skyddar enheter mot kortslutning, överladdning, överspänningar och höga temperaturer. Den är CE-certifierad, vilket garanterar säker laddning! Komma ihåg! Metalldelar på fodralet och kreditkort kan störa laddningssignalen.
Genomtänkt design Den trådlösa laddaren har halkfria fötter som förhindrar att laddaren rör sig på ytan. En USB Type-C-kabel ingår för en bekvämare användarupplevelse.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.