FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
17 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Nu tillgängligt är fodralet av högsta kvalitet iPhone 6 6s Plus i en elegant silverfärg. Designad för de kräsna iPhone-entusiasterna som letar efter både stil och skydd. Detta eleganta L-formade fodral säkerställer en åtsittande passform för din älskade enhet och håller den säker från vardagligt slitage.

Detta fodral är tillverkat av hållbara material och ger utmärkt motståndskraft mot repor, stötar och oavsiktliga fall. Dess exakta utskärningar ger enkel tillgång till alla portar, knappar och funktioner av din iPhone 6 6s Plus, utan att kompromissa med funktionaliteten. Den L-formade designen lägger inte bara till ett extra lager av skydd i hörnen, utan förbättrar också det övergripande estetiska tilltalet.

Tack vare sin tunna profil lägger detta fodral minimalt till bulk till din iPhone, vilket gör att du enkelt kan stoppa den i fickan eller handväskan. Dessutom ger silverfinishen en touch av elegans, vilket gör den till den perfekta accessoaren för att komplettera din stil.

Välj iPhone 6s Plus Silver L-fodralet och upplev den perfekta blandningen av stil och skydd. Skaffa din idag och se till att din iPhone förblir säker och snygg vart du än går.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.