FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
19 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Irenhet ? Edison Vintage Light Bulb [3 delar] - Energisparande Retro Gl

från 55,60 kr /styck pris utan skatt
57,90 kr från 50 till 299 stycken
55,60 kr från 300 till 600 stycken

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
247 stycken
Tillgänglig kvantitet
600 stycken
Land
Tyskland
Varugrupp
Ny  
Sista genomförande
för 11 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

? ???????? & ?????????: E27-lampan kan tändas och släckas upp till 20 000 gånger! Vår 4W LED-glödlampa ersätter en konventionell 40W glödlampa och är lätt för din plånbok! Det bärnstensfärgade glaset med hög färgglans och den högkvalitativa LED-glödtråden frammanar en vintage-retrostil!
? ???????? ????????: Vintage-lampan E27 med sin E27-sockel passar i nästan varje lampa! Den är fri från flimmer och flimmer och sprider ett varmt ljus så fort den slås på. Den fyller vardagsrum, matsal, sovrum, kök, kontor, café och restaurang med en nostalgisk stil!
? ???? ???????????? : Med en livslängd på över 25 000 timmar är E27-glödlampan särskilt hållbar. Dessutom har E27 LED ett högt färgåtergivningsindex på CRI>80 för särskilt levande och naturliga färger. Alla våra glödlampor är TÜV-testade i Tyskland och har alla nödvändiga certifikat!
? ??????Ü??????????: Med 2200K är retroglödlampan varmvit och erbjuder den perfekta belysningen för en mysig atmosfär. Den ser ut som den ursprungliga Edison-glödlampan - retrodesign i perfekt kombination med moderna, energisnåla LED-trådar! Även när de är avstängda är de geniala filamenten ett blickfång!
? ???????? ????????????: Vi vill att du ska vara lika nöjd med våra IPurity vintage dekorativa lampor som vi är. Det är därför vi erbjuder dig en 30-dagars returpolicy och pengarna-tillbaka-garanti på våra produkter. En tysktalande kundsupport står till ditt förfogande!Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.