FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Isolerad vattenglasflaska i rostfritt stål med sugrör, 16 Oz

156,47 kr /styck pris utan skatt
Förhandlas senare

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
14 stycken
Land
Australien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
6 dagar
SKU:
TBK0006
Sista genomförande
för 9 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

FUNKTIONER
>Märke: The Brandster
>Färg: ljuslila, ljusblå, ljusgrå, svart & rosa
>Pålitligt spillsäkert lock
>Passar lätt i kylskåpsmugghållare
>Dubbelväggig konstruktion ger överlägsen isolering
>Bred öppning & slimmad kroppsdesign
>Snyggaste dryckesbehållaren
>Utmärkt halmhål för att enkelt dricka när du är på språng

SPECIFIKATIONER
>Material: Rostfritt stål
>Kapacitet: 16 oz (480 ml), 25 oz (750 ml)
>Håll varm/kall i 8-10 timmar

FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER
1x spillsäker tumlare i rostfritt stål

OM PRODUKTEN
Brandster isolerade tumlare är en rostfri vakuumisolerad tumlare med dubbelväggkonstruktion, som ger isolering för varma och kalla drycker. Denna tumlare har ett lock som låser på plats, vilket förhindrar spill. Den har också en stänksäker design som förhindrar läckage från alla vinklar. Brandster isolerade tumlare kan användas av alla som behöver dricka kalla vätskor under en längre tid. Det handlar bland annat om idrottare, personer som arbetar utomhus på sommaren och personer som arbetar i varma miljöer året runt. Här är några tips som kan hjälpa dig att välja en fantastisk tumlare.

>Den Brandster isolerade tumlaren är en av de mest hållbara tumlarna av rostfritt stål som finns. Dess dubbelväggiga konstruktion ger överlägsen isolering, vilket håller dina drycker kalla under långa timmar. I paketet får du en tumlare & sugrör i rostfritt stål.
>Med rostfritt stål, som inte är genomskinligt och därför svårare för temperaturstrålar att tränga in, tar det mycket längre tid för drycker att värmas upp eller svalna. Utöver detta är många vattenflaskor i rostfritt stål isolerade med det enda syftet att hålla dryckerna kalla i upp till 24 timmar.
>Den Brandster isolerade tumlaren är en fantastisk produkt att använda på kontoret eller på resande fot. Den är attraktiv och praktisk med sin eleganta design. Denna isolerade tumlare är mångsidig så den kan användas för både rumstempererade vätskor och varma drycker. Den kommer även med en sugrörshållare och en bred mun som gör den lätt att dricka ur.
>Denna produkt är gjord med avsikten att ha mångsidigheten för att passa alla behov. Deras produktsortiment är hållbart och tål olika väderförhållanden. Vakuumisolerade, BPA-fria och läckagesäkra är några av egenskaperna hos deras produkter som gör dem verkligen värda pengarna som spenderas på dem.
>Den Brandster isolerade tumlaren är ett utmärkt exempel på en snygg dryckesbehållare. Den är idealisk för alla som behöver hålla sig hydrerade under sommaren eller vintern, med dess rostfria ståldesign och vakuumlock som håller din drink kall i timmar. Förutom att denna produkt är enkel att använda så att du kan använda den så fort du får din beställning.

OBS: Denna artikel kommer att skickas från Australien med expressleveransservice för hela Australien. **Under normal drift av logistik-/budtjänster (exklusive eventuella störningar eller trafikstockningar) är leveranstiden cirka 3-6 arbetsdagar för adresser i större städer, tätorter och tätorter. Det kan bli ytterligare förseningar på ett par arbetsdagar för adresser på landsbygden.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.