FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Iview Wifi ip hd säkerhetskamera

143,58 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
Varumärken
iPhone - iPad - Apple
SKU:
holm3757
EAN:
=VLOOKUP(A85,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sista genomförande
för 3 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Förutom 2MP 1080p High Definition, FULL HD, innehåller kameran också stöd för trådlös Wi-Fi-teknik, så att du enkelt och snabbt kan ansluta till kameran var som helst via Internet eller mobil enhet. Bilden är tydlig och nära den verkliga scenen. Avancerad videokomprimering.

RörelsedetekteringKameran stöder rörelsedetektering i flera områden, vilket möjliggör verkligt effektiv övervakning. Om rörelse upptäcks skickar kameran ett meddelande och spelar in videon på ett micro SD-kort med en inbyggd kortplats på kameran (stöd för micro SD-kort upp till 128 GB). Till skillnad från en traditionell webbkamera är denna IP-kamera ett fristående system som, utan att behöva ansluta den till en dator, kan överföra och spela in högkvalitativ bild till ett minneskort, samtidigt som du kan övervaka och styra kameran. applikation för iPhone, iPad eller Android-enheter.

Video spelas in med 25 bilder per sekund, så inspelningen är helt jämn.

Mörkerseende

Denna IP-kamera har unik mörkerseende med automatisk justering av ljusstyrka. WiFi IP-kameran innehåller IR LED-bakgrundsbelysning, vilket möjliggör kontinuerlig övervakning även på natten. I svagt ljus aktiveras infraröd belysning av scenen automatiskt med en räckvidd på upp till 30 meter.

Huvudsaklig funktion:
2.0 MPx FULL HD Outdoor WiFi IP CameraWiFi-anslutning för enkel placering och avancerade hanteringsalternativ / Trådlös WiFi-modul kompatibel med 802.11 b / g / n-standarden. /FULL HD HD-video för skarpa detaljer och bättre klarhetEnkel och snabb installation och kontroll av utomhus IP-kamera via app (för mobiltelefoner och multimediaenheter med Apple iPhone eller Android operativsystem). Övervakning via PC. Detaljerad Full HD-inspelning (1920 × 1080p)Bred fotograferingsvinkel (85°)Möjlighet att spela in och titta på videor onlineNattläge med infraröda lysdioder och mekaniskt ICR-filter. IR LED för nattbelysning från ett avstånd på upp till 30 meter. Övervaka rörelsedetekteringshändelser med möjlighet att skicka e-post. Rika alternativ för bildinställningar och andra kamerafunktioner. Stänk- och dammtålig med IP66-klassning. Enkel installation, du behöver bara en kamera, smartphone eller surfplatta, samt möjligheten att ansluta till Internet (t.ex. via WIFI)

Paketet har en EU AC-laddare!.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.