FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
4 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Gillar du att känna dig säker på vägen och du använder alltid navigering? Så du behöver en beprövad och pålitlig bilhållare. Joyroom JR-OK3-modellen kan vara en idealisk lösning. Den tillverkades av de bästa materialen på marknaden, vilket garanterar dess hållbarhet och leder till stabilt underhåll av telefonen. Dessutom ger den möjlighet att rotera 210 ° - så att du kan ställa in den perfekta lutningsvinkeln för dig själv, vilket säkerställer ruttens synlighet. Själva handtaget har också ett mycket enkelt, klassiskt utseende, vilket gör att det passar till de flesta bilinteriörer.
Specifikation:

Märke: Joyroom
Typ: Bilhållare
Typ: Klämma
Rotationsförmåga: 210 °
Material: ABS + silikon
Syfte: Mobiltelefoner från 4 till 6,7 tum i storlek
Nettovikt: 176,5 g

Setet innehåller:

1x Bilhållare

De viktigaste funktionerna:

Hög hållbarhet
Starkt telefonunderhåll
Halkfri dyna på den plats där telefonen är
Extremt lätt att använda
Snabb montering
Lämplig för olika telefonmodeller
Stilrent utseende
Justering av lutningsvinkel
Kompakta mått och låg vikt

Exceptionell motståndskraft och garanterad säkerhet
Handtaget är tillverkat av de bästa materialen på marknaden, vilket gör det lämpligt för alla förhållanden. Den är motståndskraftig mot både mekaniska skador och väderförhållanden. Du kan enkelt använda den både på sommaren och på vintern. Hållaren garanterar ett stadigt grepp om telefonen. Dess stora fördel är också möjligheten att passa de flesta smartphonemodeller som finns på marknaden.
210 ° rotationsfunktion
Handtaget kan justeras till valfri lutningsvinkel. Detta säkerställs av den innovativa 210° rotationsfunktionen. Så du kan anpassa den efter dina behov, vilket ofta beror på väder och solljus. Tillräckligt. att du håller i handtaget och riktar det i rätt riktning för önskad inriktning.
Enkel användning och snabb montering
Extremt snabb montering gör att det bara tar några ögonblick att kunna åka på turné med en ny pryl. Handtaget är en klämmodell. Det betyder att efter att du har satt i telefonen måste du dra åt sidoarmarna manuellt. Det är dock lika enkelt att frigöra din smartphone. För att öppna handtaget, tryck på knappen på sidan av höljet.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.