FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Joyroom Trådlös Apple Watch-laddare Alla serier med typ C-kabel 1,2 m

74,69 kr /styck pris utan skatt
Jag beställer
Erbjudandet upphör snart
Skynda dig, erbjudandet upphör omedelbart idag. Tveka inte om du missade chansen!

Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Slovakien
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Apple - Only - ACTION - Always
SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Kontakt Ring

Joyroom Trådlös Apple Watch-laddare Alla serier med typ C-kabel 1,2 m - beskrivning

Låt dig uppslukas av modern bekvämlighet med den induktiva laddarkabeln Joyroom, som är perfekt kompatibel med alla enheter i iWatch-serien. Vår S-IW011, i en elegant vit finish, är inte bara en vanlig kabel - den är en sann följeslagare för din Apple Watch, vilket säkerställer pålitlig och effektiv laddning. Upptäck de unika funktionerna i den här produkten som gör det ännu roligare att använda Apple Watch.
De viktigaste fördelarna med Joyroom-kabel med induktiv laddare:

Snabb och trådlös laddning. Med den induktiva laddaren S-IW011 kan du glömma kablar och besvärliga anslutningar. Placera bara Apple Watch på laddaren så börjar laddningsprocessen omedelbart.
Hållbar konstruktion. Vår kabel är tillverkad av högkvalitativ aluminiumlegering, ABS och en flätad nylonmantel och är inte bara estetiskt tilltalande utan också hållbar och skyddar mot slitage och skador.
USB-C-kompatibilitet . Användningen av modern USB-C garanterar en stabil och effektiv anslutning, vilket möjliggör snabb laddning från vilken 5V 1A strömkälla som helst.
Hög uteffekt. Uteffekten på 3,5 W (max) gör att din Apple Watch får energi snabbt och effektivt, så att du kan njuta av den ännu längre.
Elegant design . Kabeln har inte bara en praktisk funktion, utan ser också snygg ut och matchar designen på Apple Watch perfekt.

Specifikation:

Typ av anslutning: USB-C
Ineffekt: DC 5V 1A
Uteffekt: 3,5W (max)
Material: aluminiumlegering + ABS + flätad nylon

Trådlös laddning
Gör dig av med kablar och traditionella laddare. Joyroom induktiv laddarkabel gör att du snabbt kan ladda Apple Watch utan besvärliga kablar. Placera bara din klocka på laddaren så startar processen automatiskt och levererar ström sömlöst.
Hållbar konstruktion
Joyroom-kabeln är tillverkad av solida material och är exceptionellt hållbar. Aluminiumlegering, ABS och flätat nylonhölje garanterar inte bara ett elegant utseende utan också skydd mot slitage, vilket säkerställer långvarig användning.
USB-C-kompatibilitet
Den avancerade USB-C-kontakten säkerställer inte bara snabb laddning utan också en stabil anslutning. Oavsett strömkälla garanterar Joyroom-kabeln effektiv laddning av Apple Watch.
Hög uteffekt
Med en imponerande uteffekt på 3,5 W (max) möjliggör vår kabel snabbladdning, vilket gör din Apple Watch redo att användas på ett ögonblick. Slösa inte tid på långtidsladdning - med Joyroom är du alltid redo för action.
Elegant Design
Inte bara funktionellt, utan också snyggt. Joyroom-kabeln med induktiv laddare passar perfekt med designen på Apple Watch och ger elegans och modernitet.


Betalningsmetoder

  • Överföring

Fraktmetoder

  • Inrikesfrakt
  • Utrikesfrakt

Andra grossisterbjudanden

Andra erbjudanden i denna kategori

Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.