FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Vill du alltid ha tillgång till dina praktiska elektroniska prylar? Tack vare Apple Watchs magnetiska induktionsladdare kan du enkelt och snabbt ladda din klocka så att den alltid är redo att användas. Använd en gediget tillverkad, modernt designad produkt som passar layouten på alla skrivbord hemma och på jobbet. Vi uppmuntrar dig att välja original och fullfjädrade induktiva laddare som de som är helt kompatibla med de klockor som stöds.
Specifikation:

Märke: Joyroom
Modell: S-IW004
Uteffekt: 2,5W

Setet innehåller:

1 x Joyroom induktionsladdare

De viktigaste funktionerna:

Bekväm trådlös laddning möjlig
Perfekt passform på spolen för Apple Watch
Snabb och stabil laddning
Lätt och kompakt skrivbordspryl

Optimal kabellängd
Utrustad med en 1,2 meter lång kabel är laddaren perfekt för dagligt bruk. Idealisk för hantering av hem- eller kontorsutrustning som du alltid vill ha till hands. Avsaknaden av en lång, trasslig kabel är verkligen till stor hjälp.

Kompakt gadget
Laddningsområdet är litet, perfekt utformat för Apple Watch. När du sätter klockan på induktionsspolen är den stabil och det finns fortfarande mycket ledigt utrymme på skrivbordet.

Gediget utförande
Originalkabeln är förpackad i en robust låda. Efter att ha tagit ut den kommer dina ögon att se en extremt noggrant gjord produkt, vars finish är gjord av rostfritt stål och lacobel. Detta innebär en lång livslängd utan skador, oxidation eller rost.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.