FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
22 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

K mate iOS 3i1 omvandlare

57,10 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
321 stycken
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm7015
EAN:
=VLOOKUP(A80,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Denna 3-i-1-omvandlare är ett extremt praktiskt verktyg som låter dig ansluta iOS-enheter till Type-C-, HDMI- och USB-portar. Enheten tillhandahåller höghastighetsdataöverföring från 14 MB / s till 16 MB / s.

Verktyget är perfekt för dem vars iOS-enhet inte har en HDMI- eller Type-C-port, eller som behöver en USB-anslutning för att överföra data snabbt och enkelt. Verktyget ger en snabb och stabil dataanslutning, så att användare enkelt kan överföra bilder, videor och andra filer mellan enheter.

Lightning Digital AV-adaptern stöder spegling av innehåll från enhetens skärm till din TV, bildskärm, projektor eller annan HDMI-aktiverad skärm vid upplösningar på upp till 1080p. Det kan också spela in videor, TV-schemaläggare och inspelade videor på storskärmen. Det ger en extremt tydlig visuell upplevelse vid för hög hastighet i vardag och arbete.

Verktyget kombinerar fördelarna med iOS-enheter och modern teknik och är perfekt för dem som vill optimera enhetens prestanda. Enheten, tillverkad av högkvalitativa material, garanterar en lång livslängd, så att användarna kan njuta av dess fördelar på lång sikt.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.