FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
16 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Kashmir Patchouli Få Inspiret arom bilhänge

5,38 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
96 stycken
Tillgänglig kvantitet
312 stycken
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
EAN:
5907718927306
Sista genomförande
för 2 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Cashmere Patchouli Bli inspirerad No5 CELLULOSA - arom bil
Doft: Cashmere Patchouli (svart frukt)

Cellulosa luftfräschare i form av ett hänge som blötläggs i en flytande doftkomposition. Meningar som placeras på produkten är en inspiration för varje ny dag. Du behöver bara hänga cellulosadetaljen på spegeln inuti bilen med ett elastiskt band och njuta av lukten.

Denna ovanliga billuftfräschare är en utvald herrparfym. Doften skapades genom utvalda aromer från exotiska svarta frukter.

Billuftfräschare med ett positivt budskap. Bli inspirerad av Aroma är en serie dofthängare med olika slagord som kan vara en inspiration för oss och också orsaka en positiv effekt även i form av ett leende.

Specifikation av cellulosahänge från Aroma Car
Doftbäraren är cellulosa – ett mycket absorberande material som absorberar doftkompositioner perfekt. Hänget blötläggs i 100% doftoljor – så doften förvrängs inte, och produkten avger gradvis den unika aromen hos de sammansatta oljorna. Cellulosa är en solid bärare, tack vare vilken kompositionen inte läcker ut och, när den används korrekt, kommer att vara säker för bilen.

Hur man använder denna typ av dofthängare med arom.
Anmärkning! Tack vare en specialdesignad barriärfilm med mikrohål kan du känna till den valda aromatiseringen innan du packar upp. Allt du behöver göra är att lukta på det.

Ta bort hänget från folien. Häng produkten på bilens inre spegel eller var du vill. Njut av den doft du väljer. Du kan också gradera luktens frigörelse och intensitet – häng bara hänget i en delvis öppen plastpåse och skjut gradvis av påsen. Ett annat sätt kan vara att försiktigt klippa påsen.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.