FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
10 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

LAMPA FICKLAMPA SOLAR COB CAMPING POWERBANK KRAFTFULL

81,88 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
50 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Sista genomförande
för 1 månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

NZY ZJ-1158 är en multifunktionell bärbar LED-ficklampa. Den är utrustad med ett inbyggt 1200 mAh batteri och låter dig ladda din smartphone via USB. En egenskap hos ficklampan är närvaron av en solpanel som låter dig ladda enheten på vilken plats som helst där det finns tillgång till direkt solljus. Du kan välja vilken typ av belysning du behöver: huvudlampan eller kroppens glöd. Bärbar lampa har många användningsområden. Den praktiska designen gör att du kan lägga den på en plan yta eller hänga den, samt bekvämt hålla den i dina händer med ett bälte. Denna enhet kan installeras var som helst: i sovrummet eller barnrummet, i korridoren, i badrummet och i allmänhet varhelst en mobil ljuskälla behövs. Lampan är lämplig för användning som bärbar ficklampa, lampa, nattlampa eller reservljuskälla i rummet när strömmen är avstängd. NZY ZJ-1158 är en modern lampa för användning i olika hemsituationer

ZJ-1158 multifunktionell campinglykta kommer att vara en bra partner när du fiskar, picknick, camping, lusthus eller hemma när lamporna slocknar. Lampan har en ganska liten vikt, eftersom den är tillverkad av slitstark plast och fungerar autonomt tack vare det inbyggda batteriet. Den har också en Power Bank-funktion för nödladdning av USB-prylar.

Lampans utformning är genomtänkt på ett sådant sätt att den kan hållas i handen av bältet i vertikalt eller horisontellt läge. Du kan också helt enkelt placera lampan vertikalt på vilken plan yta som helst.

Tekniskt sett ger ZJ-1158 ficklampan två varianter av applikation - som en ficklampa med en riktad ström av ljus och som en lampa / lampa / nattlampa med diffust ljus. Ficklampan har två ljusstyrkelägen och ett nödblinkande läge, medan lampan bara har två ljusstyrkenivåer. Alla lägen växlas växelvis genom att trycka på strömbrytaren på lampans ovansida.

Laddning av ficklampans batteri görs via USB Type-C-ingången eller från solpanelen, som är placerad i lampans övre ände när den utsätts för direkt solljus. Dessutom är ZJ-1158 ficklampan utrustad med en standard USB-ingång för laddning av USB-prylar. Båda kontakterna är stängda med ett silikonlock för att förhindra att fukt, damm etc. tränger in. innanför.

Karakteristika:

Typ: Campingljus/Lykta/Nattljus

Modell: ZJ-1158

Material: Plast

Strömförsörjning: inbyggt uppladdningsbart batteri

Laddning: USB Type-C + solpanel

Drift: 5

Power bank-funktion: Ja

Svart färg

Storlek: 13*10 cm

Utrustning:

Campinglampa ZJ-1158 med uppladdningsbar

USB/USB Type-C laddningskabel

Förpackad i en originalkartong



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.