FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Lebit färgskiftande USB LED-remsa med mobiltelefonfjärrkontroll 1 meter

37,30 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
137 stycken
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm3667
EAN:
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

LED-remsa ansluten till USB-port:
En nischprodukt anlände med utseendet på LED-remsa med USB-kontakt, vars särdrag är att den kan manövreras från en TV, dator eller kraftbank. Med hjälp kan vi skapa stämningsbelysning mycket enkelt, vilket kan lysa upp ett tråkigt vardagsrum eller vanligt sovrum samtidigt!

Enkel mobiltelefonkontroll.
Anslut den till din smartphone via Bluetooth och tänd lamporna automatiskt med appen. Prova flera belysningslägen - byt lampor eller låt lamporna ändras beroende på låtarna som spelas på din telefon.

Från enheter med USB-portar med 5V-utgång kan du säkert använda denna LED-remsa. Anslut bara USB-porten och njut av det underbara stämningsljuset! Ingen expertis krävs för att montera och montera den, vi kan sätta den i drift på bara några sekunder!
Inbyggda färgskiftande RGB LED-chips:
Den färgglada belysningen kommer att förtrolla alla, men speciella RGB LED-chips har placerats på denna LED-remsa, som ändrar ljusets färg efter behov! Du kan välja fast vit, blå, röd, grön, gul, orange, rosa, etc .; Du kan till och med starta ljusshower (långsam lutning, snabb flimmer, etc.) och till och med justera ljusstyrkan!

5V LED-remsan i förpackningen kan klippas var 1: e LED, praktiskt taget var 35: e mm hittar vi en skärpunkt på LED-remsan. Detta gör det enkelt att skala, mycket väl skalbart för alla trånga utrymmen.

Så här installerar du USB RGB LED-remsa:
RGB-lysdioder är monterade på en flexibel remsa med självhäftande baksida.  Tack vare sin flexibilitet kan den fixeras inte bara på plana ytor utan också på svagt böjda ytor! Den fäster utmärkt på baksidan av TV-apparater, bildskärmar eller till och med MDF- och PVC-material.
 
Under installationen, var uppmärksam på att vid en elektrisk apparat bör ledremsan inte monteras vid den mest värmepunkten, eftersom detta kan ha en skadlig effekt inte bara på lysdioderna utan också på det självhäftande limet (det kan lossna från ytan på grund av värme).

Användningsområden:
 - smart TV, bildskärm bakgrundsbelysning (minskar ögonbelastningen när du tittar på TV i mörkret genom att belysa skärmmiljön)
 - Dator skrivbord dekoration belysning
 - Tangentbordshållare funktionell belysning
 - camping, camping extra ljus (t.ex. drivs från Power Bank)
 - 5V DC-utgång USB-kontakt i alla miljöer, t.ex. sänginredningsbelysning, skåpbelysning
 



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.