FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
18 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

LEGO 31132 Creator 3in1 - Vikingaskepp

1 198,73 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
2 stycken
Tillgänglig kvantitet
200 stycken
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Lego
Sista genomförande
för 9 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Setet innehåller en modell av ett traditionellt vikingaskepp med åtta sköldar, en ballista med en dubbskytt, en ko och två korpar. Det låter dig också bygga en rörlig Midgard-orm för rollspel.

LEGO-fans kommer att älska de tre olika leksakerna i detta spännande 3-i-1-set med Vikings. Barn kan bygga ett vikingaskepp och en Midgårdsorm, ett vikingahus med en drake och en tegelbyggd ko, och en Fenrisvarg och ett träd med gömda ädelstenar. När du spelar med var och en av modellerna kan du också använda fyra Vikings-minifigurer.

LEGO Creator 3-i-1-set ger barnen allt de behöver för oändlig lek - varje set låter dem bygga tre olika skapelser. Alla modeller är detaljerade och kan demonteras och byggas om så det roliga aldrig tar slut. Fartyg, hus och ubåtar väntar bland de många 3-i-1-seten.

Tre leksaker i ett set med Vikings - LEGO® Creator 3 i 1 set Vikingaskepp och Midgårdsorm (31132) kommer att glädja barn med modeller av Fenris skepp, hus och varg.
Obegränsade lekmöjligheter - barn kan välja mellan tre äventyr med vikingarna. Kommer de att slåss mot en farlig orm på ett skepp, bygga ett vikinga- och drakhus eller spela en nordisk vargkrock med fyra vikingar?
Extremt rörliga modeller - Midgardsormen har ett vridbart huvud, svans, kropp, käke och fenor samt en vargens hals, käke och ben. Tack vare detta kan barn spela rollspel där det händer mycket.
Vikingaskeppet är dekorerat med åtta sköldar och har en ballista med dubbskytt, byggbar ko och 2 byggbara korpar ombord. Vikingahuset har ett avtagbart tak.
Innehåller 4 minifigurer av beväpnade vikingar att spela igenom med ett skepp, ett hus eller en varghistoria.
Vikingaskeppet är 27 cm högt, 42 cm långt och 17 cm brett.
Interaktiva digitala instruktioner - I appen LEGO® Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera en digital version av den framväxande modellen på en smartphone eller surfplatta.
LEGO® byggklossar uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna så att de lätt kan separeras varje gång.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.