FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
22 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Likeregal 920 massage spelstol med fotstöd grön

803,16 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
367 stycken
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm1048M
EAN:
=VLOOKUP(A193,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Innovativ teknik
Den perfekta fusionen av en leksaksstol och en massagestol. Det kan jämföras med professionella massagestolar, låter dig njuta av massageterapi både på jobbet och på jobbet. Lugna kroppen och var frisk varje dag. Det vibrerande ländryggsstödet hjälper till med detta, som kan drivas med en USB-kabel ansluten till en dator eller till och med en powerbank.

Funktioner
Denna professionella spelstol har ett utdragbart fotstöd under sätet för fullständig komfort när du lutar dig tillbaka. Ergonomisk design, produktfunktioner 360 graders rotation, justerbar höjd, justerbart nackstöd, lutningsvinkeljustering kan vikas tillbaka från 90 grader till 150 grader och kan låsas för att användas som säng för en kort tupplur. Denna vilstol ger den mest bekväma upplevelsen, oavsett om den används på kontoret eller när du spelar, och fördubblar effektiviteten.

Material
Högkvalitativt PU-läderöverdrag, inbyggt bekvämt och andningsbart latexskum. Det tjockare kallskummet med hög densitet ger en bekvämare dämpningsupplevelse och det breda ryggstödet ger bättre stöd. 

Säkerhet
Botten är gjord av en ram smidd av högkvalitativt stål, som har superkapacitet. Den stöder lätt vuxna som väger 115 kg. Två reglage säkerställer en säker och stabil säteslyftfunktion och ryggstödsvinkeljusteringsfunktion. Den förtjockade stödramen säkerställer stolens stabilitet. Dessutom säkerställer den förtjockade stålramen stolens tillförlitlighet, och högdensitetskuddar säkerställer långvarig deformationsfri behandling.

Stolens parametrar:

Höjd: ~125-133cm
Bredd: 57cm
Djup: 50cm
Vikt: 16kg



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.