FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
22 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Livingpai fällbar och justerbar fitnesstrampolin

387,09 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
7 stycken
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Rolig och effektiv träning Fitnessstudsmattor är inte bara lätt, säker och tyst sportutrustning, utan de ger också mycket roligare under träning. Bara 10 minuters hoppning om dagen bränner effektivt kalorier, stärker blodcirkulationen, vilket motsvarar 1 timmes jogging, 30 minuters cykling eller 20 minuters simning. Bekväm montering, separering och förvaring Vikningsdesignen minskar storleken till 1/4, vilket gör förvaringen bekväm, medan det justerbara handtaget och metallstrukturen är avtagbara. Den enkla men starka designen är gjord av lätt material, så vem som helst kan montera eller demontera den utan verktyg. Brett användningsområde som hoppning, armhävningar, sit-ups och de flesta stretchövningar.

Fällbar design

Studsmattan kan vikas två gånger, och den vikta storleken är mindre än 1/4, så den är mycket platsbesparande och lätt att lägga under sängen, i hörnet, i garderoben.

Höjdjusterbart handtag Sportstudsmattan stöder höjdjustering i 4 nivåer. Med knappen bredvid handtaget kan du justera den från 79 cm till 106 cm, perfekt studsmatta för vuxna och barn.

Skumat handtag Handtaget täckt med mjukt skum ökar balansen, halkfri och komfort. Bara njut av glädjen att hoppa.

Viktiga funktioner:

Stängd fjäder i rostfritt stål Fitnessstudsmattan kan utrustas med upp till 32 stängda stålfjädrar och har en säkerhetstriangeldesign som gör den säkrare och mer hållbar än elastiska rep- eller bältesfjädrar.

Safety Oxford Cushion 600D är tillverkad av reptåligt Oxford-material med ett PE-innerlager som effektivt skyddar dina fötter och tår från skador när du hoppar.

Det finns metallrör och gummi 6 avtagbara metallrör på studsmattan, som är belagda med gummi så att studsmattan inte glider och är tyst.

Förbättrad PP-hoppbräda: Importerad PP-hoppbräda ger bättre slitstyrka och är vattentät. Det unika materialet gör hoppen mjukare och skyddar effektivt knäet. Lastkapaciteten når 200 kg.

Tillbehör:

Motståndskraftigt bandtillbehör Livingpai-studsmattan levereras med 3 olika motståndsband för att förbättra din träningsupplevelse.

Inkluderar dragrep Studsmattan innehåller ett dragrep. Den kan kombineras med trampolinträning för att göra konditionen ännu effektivare.

Inkluderar bärväska Den hopfällbara studsmattan levereras med en bärväska av hög kvalitet som gör att du bekvämt kan transportera studsmattan.

Funktioner:Maximal belastning 200 kg4 nivå höjdjusterbart skumhandtagVikta storlek mindre än 1/4 av originalstorlekHållbar Oxford kuddeDen inre cirkeln är gjord av slitstark vattentät PP-mattaKraftiga stålrör med halkfri gummibasSlitstarka reptåliga stålfjädrar



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.