MAY SALE
-30%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

- Verifierade kundreturer, B-lager
- olika modeller
- minimalistisk design
- Platsbesparande, perfekt för kontor och hem

Upptäck det ultimata löpbandet - Fitness Walker Pad! Denna professionella fitnessmaskin är idealisk för idrottsklubbar, gym och idrottsorganisationer som vill erbjuda sina kunder och medlemmar bästa möjliga träningsprogram. Med Fitness Walker Pad kan du ta din löpprestation till nästa nivå. Med sin generösa löpyta erbjuder löpbandet tillräckligt med utrymme för att förlänga dina steg och öka din löphastighet. Enheten är utformad för att ge maximal dämpning och stabilitet för att minska ledbelastningen samtidigt som en utmärkt träningsupplevelse säkerställs.
Som grossist erbjuder vi Fitness Walker Pad till ett oslagbart pris. Vi arbetar med återförsäljare, sportbutiker, gym, fitnessklubbar, idrottsorganisationer och idrottsutbildningsorganisationer för att säkerställa att du får det bästa erbjudandet.

Vi hanterar varor från partihandel, konkursgods, pallgods, restvaror, restvaror, restprodukter, specialartiklar, företagslikvidation. Du kan upptäcka fler produkter på vår Ebay annonser butik.

Vi accepterar följande betalningsmetoder: kontant på plats eller banköverföring.

Priset som visas gäller för fullständig acceptans. Om du är intresserad av en partiell acceptans, vänligen kontakta oss.

Transportkostnaderna beräknas individuellt. Leveransen utförs av våra pålitliga partners. Vi skickar även mindre kvantiteter med DHL. Upphämtning är naturligtvis också möjlig.

Om du är intresserad av ytterligare erbjudanden och köp av grossistvaror, vänligen kontakta oss.

Vi talar: engelska, tyska, ukrainska, polska, ryska, grekiska, franska och andra språk.

Vi ser fram emot att arbeta med dig!



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.