FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Madrasser MemoryFOAM

770,82 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
200 stycken
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
15 dagar
SKU:
HH1525603
Sista genomförande
för 9 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

madrasser MemoryFoam; Mått: Liten: 200x90 cm, Medium: 200x140 cm, Stor: 220X180 cm

MemoryFoam madrasser är därför mycket bekväma, bland annat användningen av viskoelastisk skumform. Materialet, utvecklat för rymdresor, reagerar mycket bra på kroppsvärme. Tack vare denna skumkärna kan du ta över dina kroppskonturer perfekt, vilket ger välbalanserat ergonomiskt stöd.

På grund av interaktionen mellan madrassen och kroppsvärmen säkerställs muskelavslappning och kroppsstöd. Madrasskärnan säkerställer att smärtsamma tryckpunkter reduceras till ett absolut minimum och ger tillräckligt stöd för ryggraden, vilket främjar blodcirkulationen och lymfflödet. Dess kärna återgick till sitt ursprungliga som rörelser.

Denna produkt rekommenderas speciellt för smärtsam ryggrad (rygg), muskelsmärta och reumatism och sömnlöshet.

Trycket från den perfekta kroppen accepteras och fördelas av sin anatomiska form tack vare madrass och som svar på kroppstemperaturen.

Därför ger det en bekväm sömn och vaknar på morgonen i perfekt skick utan smärta.

Fördelar:

Antibakteriella
Anti-kvalsterresistens och hållbarhet förlorar inte form minska smärtsamma tryckpunkter Förbättrar blodcirkulationen och lymfflödet säkerställer korrekt ryggstöd Slappna av musklerna Hjälp snarkning, sömnstörningar och huvudvärk med tvättbar

Den är speciellt utformad för att hjälpa till att slappna av musklerna. Dess form passar bäst ryggradens anatomi genom att placera den i en rak linje genom att stödja kroppen under sömnen. Erbjud en bekväm sömn under natten och ett nytt uppvaknande garanteras. Det produceras utan CFC-gaser, som är hälsofarliga. Viskoelastiskt vattenbaserat polyuretanskum produceras. Denna produkt är hygienisk och antiallergisk. Skyddet är tvättbart. Inaktiveringsskum (viskoelastiskt) utvecklades av NASA för att motstå trycket från stora astronauter under start och landningar främst för att skydda nacke, axlar och ryggrad. Detta unika material, som har använts med stor framgång för sådana ändamål inom medicin i flera år, lanseras nu också för att tjäna konsumentmarknaden.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.