FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Qi 3in1 15W Mag Safe Magnetisk Induktionsladdare Svart Produktbeskrivning + nyckelfunktioner

Nyckelfunktioner: Laddartyp: Induktiv, magnetisk Material: ABS/PC/Zinklegering Färg: Vit Kompatibilitet: iOS och Android Gränssnitt: USB-C Mag Safe Kompatibel: Ja USB-C ingångsström: 9V/3A, 12V/2.5A Uteffekt-samrtphone: 15W/10W/7.5W/5W Utgångseffekt-klocka: 3W Utgångseffekt-hörlurar: 5W Kabel ingår: Ja USB-C/USB-C-teknik: QI Vikt: 265g Mått 157 mm x 157 mm x 90 mm Setet innehåller: Laddare + USB-kabel-100cm Certifikat: CE, FCC, RoHS
Robust design En 3-i-1-laddare som är utformad med bekvämlighet i åtanke och erbjuder en rad funktioner som gör laddning av en mängd olika enheter enklare än någonsin tidigare. Tillverkad av slitstarka ABS-, PC- och zinklegeringsmaterial, ger den inte bara ett modernt utseende utan också robusthet och hållbarhet. Det hela är baserat på 4 halkfria silikongummiband i basen, som ger stabilitet för hela strukturen på bordsskivan. Laddaren är inte kompatibel med Galaxy Watches.
Intelligent energihantering Laddaren är utrustad med ett överhettnings-, överbelastnings- och kortslutningsskyddssystem för att skydda anslutna enheter från potentiella skador.
Kompatibel med iOS- och Android-smartphones, hörlurar och klockor som stöder den trådlösa QI-laddningsstandarden. Laddaren är inte kompatibel med Galaxy Watches. Du kan ladda din smartphone, smartwatch och hörlurar samtidigt, vilket eliminerar behovet av flera laddare.
Litet fotavtryck Denna laddare stöder laddning av tre enheter samtidigt, vilket gör den idealisk för hemma, kontor eller resor. Den kännetecknas av kompakta mått: höjd 140 mm, bas 157 mm x 90 mm.
Justerbar laddningsring Den 70° rörliga laddningsringen gör att du kan justera vinkeln på din telefon medan den laddas, vilket kan vara särskilt praktiskt när du använder enheten medan du ringer eller tittar på film. Detta rörelseomfång gör det möjligt för användaren att enkelt justera betraktningsvinkeln för en optimal användarupplevelse.
Avancerad bekvämlighet Med möjligheten att ladda tre enheter samtidigt ger laddaren inte bara effektiv ström, utan hjälper också till att hålla ditt skrivbord snyggt. Denna praktiska lösning eliminerar behovet av flera laddare, vilket ofta leder till kabeltrassel.
Magnet Mag Safe-magnetfunktionen fungerar endast direkt på telefonen eller på ett fodral med inbyggd magnetisk ögla med Mag Safe.
Snabbladdning För att garantera optimal laddning rekommenderar tillverkaren att du använder en laddare med en minsta effekt på 30W. Denna effektstandard översätts till effektiv och snabb laddning, vilket ger användaren tillförlitlighet och prestanda under kraftprocessen. Genom att använda en laddare med en effekt på 30W eller mer kan användaren njuta av den fulla potentialen hos enheten som laddas, minimerad laddningstid och stabilitet hos den tillförda energin.

Laddaren är CE-, FCC- och ROHS-certifierad. ROHS-certifikat - bekräftar att produkten uppfyller vissa gränser för skadliga ämnen. FCC-certifierad - Intygar att enhetens elektromagnetiska störningar överensstämmer med de gränser som godkänts av Federal Communications Commission.
PRODUKTGALLERI ___
Vanliga frågor Vilka är de främsta fördelarna med att använda en laddare med en justerbar ring för att ladda din smartphone?
Den justerbara ringladdaren ger dig flexibiliteten att justera vinkeln på din telefon under laddning. Detta gör det enkelt för användaren att få en optimal vy när han eller hon använder enheten, till exempel tittar på videor eller håller videokonferenser. Den justerbara ringen ger komfort och anpassning till användarens individuella preferenser.
Vilka är måtten på laddaren?
Lastaren mäter 140 mm x 157 mm x 90 mm, vilket gör den kompakt och lätt att placera i en mängd olika utrymmen.
Är laddaren kompatibel med Galaxy Watches?
Tyvärr är denna laddare inte kompatibel med Galaxy Watches.

Allt till hands! Kolla in våra andra erbjudanden och välj de nödvändiga tillbehören för dig. Komma ihåg! Du kan hitta ett antal tillbehör som: härdat glas, hållare, billaddare, FM-sändare, kablar eller hörlurar.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.