FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
21 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Modern Halo Edition Golvlampa Regnbågsprojektionslampor Solnedgångsljus Utställningshall Vardagsrum Sovrum Veranda Bakgrund Vägg Atmosfärljus

Skick: Helt ny

Tillgänglig kvantitet: 254 st (2 pallar)

MOQ: 127 st (1 pall)

Lager: CZ - i lager

Halo Edition Evo Floor Lamp är en modern golvlampsdesign som blandar konst med know-how, utan att skämma bort ord. Det är en ultrakompakt golvlampa, även om den använder sig av ett dikroiskt filter för att bryta upp ljuset i ett oändligt spektrum av färger.

Den nya LED-golvlampan med atmosfärdekoration i solnedgångsstil låter dig känna atmosfären när solen går ner utan att gå ut, och den kan också skapa atmosfären av solen som stiger upp under dagen.
Lamphållaren kan vridas upp och ner, eller vänster och höger, och olika ljus kan skapas från olika vinklar för att få olika effekter till ditt rum.

Storleken och formen på halon kan justeras genom vridningen av lamphuvudet och avståndet från väggen för att skapa den atmosfär du gillar. Det är lämpligt för fotografer att ta konstnärliga bilder och förstärka familjeatmosfären.
Den robusta basen och robusta designen gör att den kan placeras fritt, basen väger ca 3 kg eftersom den inte välter lätt.
Om du drömmer om att ha en romantisk modern familj, då är denna golvlampa ett måste. Oavsett om du placerar den i sovrummet, flickrummet, vardagsrummet eller gästrummet kommer det att tillföra dig många drömska känslor.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.