MAY SALE
-30%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Återstående lager // Nackmassage- Wellness- nackmassageapparat med värmefunktion, fjärrkontroll och 15 intensitetsnivåer för ultimat välbefinnande

från 81,14 kr /styck pris utan skatt

Rekommenderat pris: 406,30 kr

Förhandlas senare
6,99 kr från 1 till 2500 stycken

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
108 stycken
Tillgänglig kvantitet
2500 stycken
Land
Tyskland
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
4 dagar
SKU:
6U-5XLF-N1QG
EAN:
4270001560810
Sista genomförande
för 4 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

- Nackmassager Massageapparater Wellness
---/Fjärrkontroll
--/Bruksanvisning
--/ USB-C-laddningskabel

- 1200 mAh litiumbatteri
- 15 intensitetsnivåer
- 6 lägen
- 6 timmars batteritid
- Värmefunktion för maximal avkoppling

Upplev ren avslappning och lugnande nackmassage med vår innovativa nackmassager. Med toppmodern teknik och genomtänkt design erbjuder den här enheten en heltäckande lösning för dina trötta musklers behov.

Massageapparaten levereras med en bekväm fjärrkontroll som ger dig full kontroll över dina massageupplevelser. Den tydliga bruksanvisningen säkerställer att du kan använda enheten utan ansträngning, även om du använder den för första gången.

Den medföljande USB-C-laddningskabeln möjliggör bekväm och snabb laddning av det kraftfulla 1200 mAh litiumbatteriet. Med en imponerande batteritid på upp till 6 timmar kan du enkelt använda massageapparaten flera gånger innan den behöver laddas.

Upptäck massageapparatens mångsidighet med sina 15 intensitetsnivåer och 6 olika massagelägen. Anpassa massageintensiteten så att den passar dina behov och välj det läge som bäst passar ditt nuvarande humör.

För extra avkoppling har nackmassagern en inbyggd värmefunktion. Denna funktion säkerställer maximal avslappning och lindrar effektivt spänningar. Fördjupa dig i en värld av avkoppling och unna dig en regelbunden paus för kropp och själ.

Säg adjö till nacksmärta och spänningar – med vår nackmassageapparat kan du ta med dig massageövningen direkt in i ditt hem. Unna dig lite välförtjänt avkoppling och njut av det breda utbudet av funktioner i denna toppmoderna massageapparat.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.