FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
9 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

En spikfräsmaskin med en uppsättning fräsar - professionell skötsel hemma!
Lafe spikfräsmaskin är en multifunktionell kosmetisk anordning för speciella uppgifter. Perfekt för manikyr, pedikyr och utjämning av häl. En fräsmaskin består av många verktyg i en liten enhet - fil, nagelputsare, hälriv. Med dess hjälp kan vi trimma händernas naglar och ge dem den önskade formen, ta bort skinnen, förbereda plattan för applicering av lack och dekorationer, men också ta hand om fötterna, inklusive att ta bort den kraftigt förhårda epidermis från hälarna. Fräsmaskinen LAFE FRE002 ger dina händer och fötter en perfekt, välvårdad look och du behöver inte gå till en skönhetssalong för detta. Skapa en professionell manikyrsalong hemma.

• Tyst och effektiv drift utan vibrationer.
• Bekväma manuella kontroller.
• Möjlighet att ställa in rotationsriktningen.
• Enkelt bytessystem för spetsar och fräsredskap.
• 25 000 rpm.
• 10W effekt.
• Levereras med 5 fräsar och 6 slipplattor inklusive en konisk fräs och en cylindrisk fräs.
• Stativ som gör att du kan sänka huvudet medan du arbetar.

Effektivitet och snabb åtgärd
Med LAFE-fräsmaskinen kan du snabbt och professionellt ta hand om dina händer och fötter, få din favoritnagelform och ta bort fula nagelband. Apparaten når en hastighet på 25 000 varv per minut och är därför lämplig för att ta bort lackrester från nagelplattan samt för podologiska behandlingar. Tack vare kraften på 10 W är fräsmaskinen perfekt för hemritualer, och att utföra en manikyr eller pedikyr är inte längre en tråkig, tröttsam aktivitet som kräver ett besök på en professionell salong. Den tysta och smidiga driften av enheten gör hand- och fotvård avslappnande och orsakar inte irritation eller huvudvärk.
Flera typer av fräsar
I setet med fräsmaskinen får du 5 fräsar och 6 slipplattor av olika korn, samt en hållare för slipdynor. Att välja rätt fräs för en specifik behandling är mycket viktigt eftersom att använda fel spets kan skada nageln, skära dig eller behandlingen kanske inte är särskilt effektiv. Överlägg finns i olika former - inklusive cylindrar och koner, tack vare vilka du inte bara trimmar naglarna och ger dem form, utan även mattar plattan, tar bort skinn och rester av gel- eller akrylpreparat. Grova kuddar är bra för att ta bort förhårdnader på dina fötter.
Bekväm drift
Att använda LAFE-fräsen är extremt lätt och bekvämt. I setet hittar du förutom huvudet även ett speciellt stativ som gör att du säkert kan lägga undan enheten under en paus i arbetet. Tack vare driftläget framåt/bakåt kan du ändra huvudets rotationsriktning, vilket gör att du kan modellera nagelplattan ännu mer exakt.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.