WEEKEND SALE
-25%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

NAVIGATIONSSYSTEM GPS + DVR PNI S906 skärm 7 tum med Android 6.0, ha

965,84 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
11 stycken
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
5 dagar
SKU:
PNI-S906
EAN:
5949066511905
Sista genomförande
För över en månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Generös skärm
Den 7-tums skärmen möjliggör en mer exakt och detaljerad bild av rutten / kartan som är extremt känslig och exakt för beröring. Skärmupplösningen är mycket bra och visar bilder och kartor i överlägsen kvalitet.

FM-sändare
Det bärbara navigationssystemet, PNI S906, är utrustat med FM-sändare. Det möjliggör överföring av låtar, lagrade i det interna / externa minnet för navigering, på FM-radion i bilen. 

Kraftfull processor
Det interna navigationsminnet är 8 GB, vilket innebär att det gör det möjligt att ladda ner tillräckligt med kartor för Here WeGo-navigationsapplikationen och det kan fungera flytande. Mottagningen och visningen av GPS-positionen på kartan görs direkt tack vare den nya kraftfullare processorn MTK8163 med en hastighet på 1, 3 GHz och RAM på 1 Gb DDR3.
 
Kontakter
PNI-navigationskontakten S906 består av en miniUSB-port, en MicroSD-kortplats för ytterligare kartor eller multimediafiler och ett hörlursuttag.

Inbyggd DVR-kamera
GPS-enheten har integrerat en bil DVR-kamera som hjälper dig att spara pengar för en sådan enhet som köps separat, och även det utrymme den skulle ha upptagit. Kameran fotograferar i mycket god kvalitet, FullHD, med ljud, och kan vara ett bra vittne i händelse av en olycka.

Redo att köra igång
Produkten är "Ready to go" på grund av tillbehören i förpackningen som gör att den omedelbart kan monteras på vindrutan och cigarettändaruttaget. Så snart du slår på enheten kan du gå på vägen utan problem på önskad rutt.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.