FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Nya och sällsynta långa bamburotpinnar 95-110cm (37,4"-43,3") Lämplig för flera användningsområden

från 93,77 kr /styck pris utan skatt

Rekommenderat pris: 293,03 kr

Förhandlas senare
12,00 kr från 1 till 10 stycken
10,00 kr från 20 till 40 stycken
8,00 kr från 80 till 160 stycken

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
500 stycken
Land
Kina
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Finish
Leveranstid
30 dagar
SKU:
BS95-110
Sista genomförande
för 3 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Vi är glada över att kunna presentera ett unikt erbjudande av långa bamburotpinnar, perfekta för en mängd olika kreativa och funktionella användningsområden. Dessa sällsynta pinnar, som varierar i längd från 95 till 110 cm (cirka 37,4" till 43,3"), är gjorda av naturliga gyllene bamburötter som är fyra år gamla. Varje pinne är distinkt i form och erbjuder individuell karaktär och charm.
Det viktigaste är att du genom att köpa och sälja någon av mina produkter enkelt kan bilda ett organiskt kretslopp av din egen verksamhet och generera ett långvarigt, stabilt och stigande kassaflöde, vilket åtminstone gör värdet på slutprodukten 5-10 gånger högre.
Viktiga funktioner:
Material: Tillverkad av naturliga gyllene bamburötter, åldrad för optimal styrka och hållbarhet.
Mått: Längderna varierar från 95 till 110 cm (37,4" till 43,3"), med diametrar från 1,0 till 1,6 cm (0,4" till 0,64").
På grund av olika längder är priserna olika. Priset som anges är för den kortaste storleken på 1 meter. Om du behöver köpa olika längder, vänligen kontakta mig.
Unik form: Varje pinne har en unik form, vilket bidrar till dess särprägel. Trots sin individualitet bibehåller de liknande längder och diametrar.
Behandling och finish: Pinnarna genomgår en bränningsvärmebehandling för ett tilltalande utseende, är handuträtade och vaxade för att visa upp sin avancerade kvalitet.
Färg: Finns i blandade nyanser av brunt och gult.
Mångsidighet: Idealisk för att göra servishandtag, Charlie Chaplin-käppar, promenad- och vandringsstavar, hästpiskor, kniv- och handväskhandtag, penntillverkning, piptillverkning, trollstavar, gör-det-själv-projekt, hantverk, konstdesign, byte av möbelhandtag och mer.
Hållbarhet och förvaring: Dessa rotpinnar av bambu kan lagras i många år utan att förlora kvalitet, vilket gör dem till en utmärkt investering.
Program:
Dessa rotpinnar av bambu är mångsidiga och kan användas inom många områden. Oavsett om det är för konstnärlig design, funktionella skapelser eller som samlarobjekt på grund av deras sällsynthet och den arbetsintensiva insamlingsprocessen, tjänar de ett brett spektrum av syften.
Beställnings- och leveransinformation:
Handläggningstid: 4-5 dagar.
Fraktmetod: Cirka 2-4 veckor eller mer via China Post flygpost, med ett spårningsnummer, Om en stor beställning levereras med sjö-/tågfrakt, med en beräknad leveranstid på 5-8 veckor.
Frakten beräknas utifrån vikt och volym, via post, express och flygfrakt. Om den överstiger 20 kg kommer den att skickas till sjöss eller på järnväg. Det är en dörr-till-dörr-tjänst med ett spårningsnummer, vilket är bekvämt för dig att spåra online när som helst. Anpassade förfrågningar är välkomna.
Tack för att du valde våra unika rotpinnar i bambu. Vi ser fram emot att uppfylla din beställning och stödja dina kreativa strävanden.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.