FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Ö-köksfläkt 38 cm 540m3/h Tron Ambience

4 964,90 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Klarstein
SKU:
4060656102776
EAN:
4060656102776
Sista genomförande
för 3 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Ordinarie pris: 2609,99 zł
Vårt pris: 2149 zł

Tron Ambience öhuva Ø38cm absorberare 540m³/h LED rostfritt stålRökborttagning i futuristisk stil: Ö-köksfläkt Klarstein Tron Ambience kommer att ge ett andetag av lyx till köket och befria luften från ångor och obehaglig lukt.

Den perfekta lösningen för köksöar. Öhuven  Tron Ambience by Klarstein ger fristående spishällar elegans och chic.  Huven hänger fritt från taket på 140 cm rivbeständiga stålsnören och drar ut eventuella ångor och lukt från hällen. Tack vare sina tre effektnivåer extraherar den kontinuerligt lukt och feta ångor med en kapacitet på 540 m³/h, vilket gör den idealisk för stora kök med en ö i amerikansk stil. På alla tre driftsnivåer ger de inbyggda LED-kökshälllamporna ett starkt vitt ljus, medan den främre kontrollpanelen med digital display låter dig välja en av 3 effektnivåer.

Utsidan av öns köksfläkt Tron Ambience by Klarstein är också ren elegans. Det runda höljet i borstat rostfritt stål, omgivet av en ljus LED-ring och underhållen i PureAmbience-stil, framkallar föreningar med en datoratmosfär och ger en futuristisk glöd till köksön.

Ren luft och ädel design: Klarstein Tron Ambience ö hängande huva är en verkligt lyxig accent i ditt kök.

Grundläggande information:Central punkt: ö köksfläkt för takmontering över fristående spisarEffektiv: max. luftutsugningseffekt upp till 540m³ / hFuturistiskt utseende: PureAmbience-design med rundborstat rostfritt stålhus och LED-ringTrevlig luft: tvättbart aluminiumfettfilter och kolfilter som tillval för att ta bort köksluktMiljövänlig: energibesparande i energieffektivitetsklass AProsta-drift: knappkontroll med bakgrundsbelysningAllt i sikte:    omkopplingsbar LED-belysning  kök (2 x 2,5 W)Platsbesparande: huven hänger över hällen för bekvämt och fritt arbete vid spisenEffektiv:  huva med en diameter på 38 cm och motoreffekt på 165 W i ett 3-stegs intervall

Funktioner: på / av-omkopplare på framsidan av huven cirkulerande nivåer att välja mellaninbyggd vit spishällsbelysningenergieffektivitetsklass Avtagbar, tvättbar fettfiltersuspension höjdjustering, max. 60 cm stängt läge extraktor, takplatta med utskärning för strömkabellämpliga extra aktivt kolfilter finns under artikelnummer 10030983strömförsörjning: 220-240 V ~ | 50 Hz

Leveransomfattning: 1 x spiskåpa1 x takplatta1 x monteringsmaterial (skruvar och pluggar)

Mått:mått: ca 38 x 45 cm (ØxH)takplattans mått: ca 28 x 4 x 28 cm (ØxH)kabellängd: 140 cmvikt: ca 14,6 kg



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.