FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
21 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Överflödesmaskin med kvarn Aromatica X 1,2 l

1 344,50 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Kaffe - Klarstein
SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Sista genomförande
för 3 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Aromatica X kaffebryggare glaskvarn arom+ rostfritt stålMmm, nybryggt kaffe! Med Klarstein Aromatica X kaffemaskin med integrerad kvarn i rostfritt stål kan alla brygga aromatiskt kaffe på ett okomplicerat och individuellt sätt.

Varor efter retur - har trasiga handtag på vattentanken - den är fullt fungerande.
Katologiska priset: 1.069,99 zł

En ny version av kaffe - Klarstein Aromatica X kaffebryggare malde upp till 180 g bönor på en gång, vilket ger malet kaffe med full arom. 3 graders slipning, från mycket fin till grov, gör att du kan matcha konsistensen av malet kaffe till dina önskemål. Ju finare det är malet, desto starkare och mer aromatiskt är kaffet efter bryggning. För att fördjupa nöjet att dricka kaffe kan aromintensiteten under en bryggningsprocess (upp till 12 koppar) optimeras med hjälp av arom + -funktionen: dubbel bryggningstid för att uppnå maximal arom. Tack vare den integrerade timern kan Klarstein Aromatica X-kaffebryggaren slås på vid en exakt programmerad tid - så på morgonen vaknar du till lukten av nybryggt kaffe, och när du återvänder från jobbet kan aromatiskt kaffe göra att du kan stärka dig själv.

Naturligtvis fungerar kaffemaskinen också på basis av malet kaffe. Alla inställningar görs enkelt på den lättlästa kontrollpanelen med LED-display. Den kompakta kaffebryggaren med sin enkla, futuristiska design har dock ytterligare fördelar som optimerar kaffenjutningen: hällen håller glaskannan varm i 40 minuter, så att du kan njuta av denna aromatiska dryck längre. Det avtagbara fasta filtret täckt med en gyllene beläggning förändrar inte kaffets smak, vilket gör det ännu mer raffinerat. Det avtagbara handtaget gör rengöringen enkel och eliminerar problemet med droppning. Ett aktivt kolfilter i vattentanken förbättrar vattenkvaliteten och skyddar mot skalning. En tydligt synlig skala gör det enkelt att fylla tanken med vatten i nödvändig mängd. Slutligen är det värt att uppmärksamma kvarnen, som - jämfört med andra enheter i denna klass av produkter - fungerar extremt tyst och i kombination med en diskret bryggningsprocess gör kaffeberedningen till en trevlig och avkopplande upplevelse.

Slutligen är det dags för ett utsökt kaffe tillverkat av nymalda bönor med en individuell styrka - Klarstein Aromatica X-kaffebryggaren får kaffeälskares hjärtan att slå snabbare.

Grundläggande information:Full arom: Kaffemaskin med integrerad kvarn för bryggning av nymalt kaffe24-timmars timer: Bryggkaffe till minuten - nybryggt kaffe när du vaknar och kommer från jobbetIndividuellt nöje: 3 slipsteg och arom + funktion med dubbel kaffebryggningstid (på begäran)Enkel rengöring: Filtrera i avtagbart handtag för enkel tömning utan att droppaFilter att välja mellan:      Möjlighet att använda pappersfilter eller det medföljande guldbelagda fasta filtretSuperior vattenkvalitet: aktivt kolfilter ger rent vatten och skyddar mot kalkstenuppbyggnadAttraktiv design: Hölje i rostfritt stål i en elegant, futuristisk stil

Egenskaper:

Vattennivåskala med synlig uppdelning i antal koppar (graderad klass)
Enkel användning med lättlästa knappar och blå bakgrundsbelyst display
justering av antalet koppar (2, 4, 6, 8, 10 och 12) för val av mängden malet kaffe (endast i slipläge)
kvarn för 180 g kaffebönor
Guldbelagt filter: smakneutralt permanent filter för att optimera smakupplevelsen
integrerat aktivt kolfilter i vattentanken för att mjuka upp vattnet
kan användas med tidigare malet kaffe
Värmehållningsfunktion upp till 40 minuter efter bryggningsprocessens slut
skydd mot dropp efter att du har tagit bort kaffekannan
avtagbar vattentank
strömförsörjning: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Leveransens omfattning:
1 x kaffemaskin
1 x glaskanna
uttalande

Mått: Mått: ca 22 x 42 x 27,5 cm (BxHxD)Nätverkskabellängd: ca 100 cmVikt: ca 6 kg

Kartongen kan vara försedd med spår av förvaring. Vi kontrollerar varje produkt före leverans.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.