FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
19 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Oriflame Parfym Body Cream Giordani Guld Essenza

35,10 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
20 stycken
Tillgänglig kvantitet
50 stycken
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
CREAM
Sista genomförande
för 1 månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Lyxig, återfuktande kroppskräm parfymerad med den lysande, blommiga och träiga doften Giordani Gold Essenza. Hög doftkoncentration. Det harmoniserar perfekt med parfymer.

Giordani Gold Essenza är en lyxig parfymerad kroppskräm som ger intensiv återfuktning och lämnar huden silkeslen. Dess lysande, blommiga träiga doft med hög koncentration harmoniserar perfekt med parfymer, vilket ger din kropp en subtil och elegant doft. Krämen återfuktar huden perfekt, vilket säkerställer dess jämnhet och elasticitet.

Giordani Gold Essenza är det perfekta valet för älskare av lyx och elegans. Den innehåller högkvalitativa ingredienser som ger näring och regenererar huden, vilket ger den ett hälsosamt och strålande utseende. Tillåt dig själv en stunds avkoppling och fördjupa dig i det aromatiska nöjet som Giordani Gold Essenza har att erbjuda.

Giordani Gold Essenza kroppskräm är inte bara en vårdande produkt, utan också ett unikt tillskott till din parfymsamling. Ge din hud återfuktning och en vacker doft som varar hela dagen. Blunda och känn hur subtila blommiga och träiga noter omsluter din kropp och lägger till elegans och unikhet.

Den erbjudna Giordani Gold Essenza kroppskräm är en lyxprodukt som är idealisk för personer som letar efter kosmetika av hög kvalitet. Beställ den idag och njut av den vackra doften och återfuktade huden.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.