FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
11 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Osram reflektor, uppladdningsbar bärbar lampa med 20w powerbank

529,06 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
31 743,77 kr
Tillgänglig kvantitet
60 lager
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Osram
Sista genomförande
för 9 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Bärbar lampa

Denna högkvalitativa inspektionslampa är idealisk för privat och professionellt bruk. För ett brett spektrum av applikationer som t ex bred och bred belysning av rum, ytor och ytor.
Med tre ljusa, låga och blinkande alternativ, upp till 6 000 Kelvin och ett laddningsbart litiumbatteri, tillåter den upp till 5 timmar (starkt) / 10 timmar (svagt) / upp till 20 timmar (blinkande). Tack vare IP-skyddsklass IP54, IK06 är reflektorn skyddad mot inträngande av damm med en diameter på Ø ≥ 1,0 mm och skydd mot vattenstänk. Dessutom kan den användas som en Power Bank eftersom den har 2 inbyggda USB-portar. Denna LED-ficklampa är lätt att transportera, har en greppvänlig och smutsavvisande yta, inkluderar inbyggt vinkelstativ och magneter för handsfree-manövrering och enkel montering, varför Ideal är en ficklampa för manuellt arbete, reparationsarbete, renovering arbete och målning.

Uppmärksamhet! Beskrivning av denna produkt har översatts automatiskt. Om vi kan förbättra det tack vare dig, vänligen kontakta oss.

Specialfunktioner

Trevligt utseende och utförande
Praktisk, smutsavvisande yta
Powerbank med 2 USB-kontakter
Vinkelstativ och magneter
3 ljuslägen
Karakteristisk

Lumen: 2000lm (stark) 1000lm (svag) 20W litiumbatteri 11,1V 4000mAh laddningstid: ~ 10h inbyggda magneter 6000K blinkande funktioner IP-skyddsklass: IP54, IK06 powerbank funktionalitet med 2 USB-kontakter drifttid upp till 2 års garanti 5 h (stark) / upp till 10 h (svag) / upp till 20 h (blinkande) skydd mot inträngning av partiklar med en diameter på Ø 1 mm skydd mot stänkvatten från alla håll



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.