FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Professionell gryta i rostfritt stål med lock och eldkorg

118,29 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
PL-10015
Sista genomförande
För över en månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Vi presenterar PL-10015 3-delad professionell gryta i rostfritt stål med lock och eldkorg. Detta högkvalitativa set är perfekt för alla dina matlagningsbehov, oavsett om du är en professionell kock eller en hemmakock som vill höja dina kulinariska färdigheter.

Dessa grytor är tillverkade av hållbart rostfritt stål och är byggda för att hålla och ge jämn värmefördelning för konsekventa tillagningsresultat. Setet innehåller tre storlekar - små, medelstora och stora - så att du kan välja den perfekta storleken för alla recept.

Varje gryta levereras med ett matchande lock, vilket säkerställer att din mat förblir varm och smakrik. Eldkorgen lägger till ett extra lager av mångsidighet, så att du kan använda dessa grytor direkt på öppen eld eller grill. Med en generös kapacitet på 6,6 liter kan du enkelt laga mat för hela familjen eller en stor sammankomst.

Oavsett om du puttrar en rejäl gryta, långsamt tillagar en öm stek eller bakar en utsökt gryta, är detta professionella grytset i rostfritt stål ett måste-tillägg i ditt kök. Uppgradera din köksredskapssamling idag och upplev skillnaden i kvalitet och prestanda.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.