FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
18 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

PL-10018 Kommersiell sparriskokare - Grossist köksutrustning

112,35 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
20 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
Sista genomförande
För över en månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Vi presenterar PL-10018 Commercial Asparges Cooker, en högkvalitativ köksutrustning avsedd för kommersiellt bruk. Denna sparriskok är perfekt för restauranger, hotell och cateringföretag som kräver en pålitlig och effektiv matlagningslösning för att förbereda stora mängder sparris.

Med sin hållbara konstruktion och avancerade funktioner säkerställer denna sparriskokare konsekvent och perfekt tillagad sparris varje gång. Spisen är utrustad med ett kraftfullt värmeelement som snabbt kokar upp vattnet, minskar tillagningstiden och ökar produktiviteten.

PL-10018 Commercial Asparges Cooker är lätt att använda och underhålla. Den har en användarvänlig kontrollpanel som låter dig justera tillagningstiden och temperaturen efter dina önskemål. Spisen levereras också med en avtagbar korg i rostfritt stål, vilket gör det bekvämt att ladda och lossa sparris.

Denna sparriskokare är utformad för grossiständamål, vilket gör den till ett idealiskt val för företag som vill utöka sitt lager av köksutrustning. Dess kompakta storlek och effektiva prestanda gör den lämplig för både små och stora operationer. Oavsett om du behöver laga några kilo eller flera kilo sparris, kan den här spisen enkelt hantera uppgiften.

Investera i PL-10018 Commercial Asparagus Cooker och upplev bekvämligheten och effektiviteten det ger ditt kök. Med sin pålitliga prestanda och hållbara konstruktion är denna spis byggd för att klara kraven i ett hektiskt kommersiellt kök. Uppgradera din matlagningsutrustning idag och förbättra din sparrisberedningsprocess.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.