WEEKEND SALE
-25%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

PNI FunBox BT201 bärbar högtalare med Bluetooth, 200W, mixer, batteri

1 545,35 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
7 stycken
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
5 dagar
SKU:
PNI-BT201
EAN:
5949066518980
Sista genomförande
För över en månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Maktens autonomi och trohet
Autonomin erbjuds av ett internt 5000 mAh Li-Ion-batteri och kan erbjuda upp till 6 timmars drift beroende på vilken volym som valts.
Den musikaliska effekten på 200W erbjuds av en bashögtalare (låga frekvenser) och 2 högtalare med medelstora och höga frekvenser som erbjuder både kraftfullt ljud och hög kvalitet och trohet. Ljudkvaliteten kan justeras med hjälp av ljudutjämnaren utrustad med den bärbara högtalaren PNI FunBox BT201.

Maximal bärbarhet
PNI FunBox BT201 bärbar högtalare är utrustad med ett teleskopiskt hjul- och armsystem som gör det enkelt att flytta / flytta från en plats till en annan, det är enkelt, liknar en resevagn.

Modernt DJ-gränssnitt, karaoke och gitarrförstärkare
Det moderna kontrollgränssnittet liknar en DJ: s skivspelare och erbjuder avancerad ljudkontroll, samt enkel anslutning via Bluetooth, USB eller AUX-ingång för att spela din favoritmusik från vilken medieenhet som helst.
För en komplett upplevelse erbjuder kontrollpanelen också en mikrofoningång för karaoke till exempel och en gitarringång för ett liveframträdande av en artist.

Anslutningar
FunBox BT201-högtalare har en mängd olika anslutningar som: Bluetooth, MicroSD, AUX-IN, USB, Mikrofoningång och gitarringång och FM-radio som ger dig möjlighet att lyssna på din favoritradiostation.

Generös display och temperatursensor
Den bärbara BT201-högtalaren är utrustad med en digital skärm som ger användbar information som namnet på den mp3-låt som spelas, den aktiva uppspelningskällan och omgivningstemperaturen.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.