WEEKEND SALE
-25%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

PNI L807 GPS navigationssystem 7 tums skärm, 800 MHz, 256MB DDR, 8GB

753,34 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
2 stycken
Land
Rumänien
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
5 dagar
SKU:
PNI-L807
EAN:
5949066512872
Sista genomförande
för 1 år sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Den 7-tums skärmen möjliggör en mer exakt och detaljerad bild av rutten / kartan som är extremt känslig och exakt för beröring. Pennan som ingår i paketet erbjuder en mer exakt kontroll och navigering genom menyerna än att använda med fingrarna. Skärmupplösningen är mycket bra och visar bilder och kartor i överlägsen kvalitet.

Generös skärm

FM-sändare

Det bärbara navigationssystemet, PNI L807, är utrustat med FM-sändare. Det möjliggör överföring av låtar, lagrade i det interna / externa minnet för navigering, på FM-radion i bilen. 

Det interna minnet för navigering är 8 GB, vilket innebär att du kan integrera 2 komplexa kartor (en lastbil, en resa) eller lägga till ytterligare multimediafiler. Mottagningen och visningen av GPS-positionen på kartan görs direkt tack vare den nya kraftfullare processorn MSTAR2531 med en hastighet på 800 MHz och ett RAM-minne på 256 MB.
 
Kraftfull processor

Kontakter

PNI 807-navigationskontakten består av en miniUSB-port, en MicroSD-kortplats för ytterligare kartor eller multimediafiler och ett hörlursuttag.

GPS-enheten har tre viktiga funktioner: videospelare, ljudspelare och fotospelare. Stöder videofiler som: AVI, WMV, MP4, etc. och ljudfiler: MP3 och WAV. Den stöder också JPG-, BMP- och PNG-format.

Multimediaspelare

Redo att köra igång

Produkten är "Ready to go" på grund av tillbehören i förpackningen som gör att den omedelbart kan monteras på vindrutan och cigarettändaruttaget. Så snart du slår på enheten kan du gå på vägen utan problem på önskad rutt.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.