FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Pulsoximeter

31,35 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1000 stycken
Tillgänglig kvantitet
6000 stycken
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Sista genomförande
för 1 månad sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

En pulsoximeter är en avancerad medicinsk anordning som används för att mäta blodmättnad. Tack vare det kan du övervaka syrehalten i blodet och patientens puls. Det är oerhört användbart inom klinisk forskning, patientvård och hemsjukvård.

Pulsoximetern är enkel att använda och icke-invasiv. Det fungerar enligt principen att använda två lampor - röd och infraröd, som passerar genom huden och tas emot av sensorn. Baserat på skillnaden i absorption av dessa ljus med hemoglobin beräknar pulsoximetern syremättnadsnivån och patientens puls.

Vår pulsoximeter kännetecknas av hög mätprecision och tillförlitlighet. Den har en bekväm display där du kan läsa mätresultaten i realtid. Dessutom är pulsoximetern lätt och praktisk, vilket gör den lätt att bära och använda under olika förhållanden.

I vårt erbjudande hittar du pulsoximetrar av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder professionell service och snabb leverans. Pulsoximeter är en oumbärlig enhet för medicinsk personal, vårdgivare och personer som bryr sig om sin hälsa. Beställ idag och ta hand om din säkerhet!



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.