MAY SALE
-30%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

RLSM-400
Royalty Line - Mixer - 400W- Plast - Röd - Inklusive en kaffekvarn 342 ST
Gör de godaste smoothiesna med Royalty Line Blender! Den kraftfulla motorn är tillräckligt stark för att uppnå fantastiska resultat. Gör smoothies, soppa, sås och mer! Bladen i rostfritt stål säkerställer att du kan njuta av denna mixer länge. De 4 hastigheterna med pulsfunktion är skräddarsydda för vilken typ av mat du stoppar i den. Bägaren tål diskmaskin, så inget krångel med rengöring.

Det bästa blandningsresultatet utan bitar

Bladet i rostfritt stål blandar effektivt frukt, grönsaker och krossar is. På grund av den speciella kannan placeras kniven inte rakt i mitten, vilket skapar ett turbulent flöde. Som ett resultat blandas ingredienserna extra kraftfullt och snabbt.

Lätt att städa

Mixerbladet är avtagbart, så det kan även sköljas av lätt. Det är även möjligt att rengöra alla avtagbara delar i diskmaskinen.

Flera hastigheter

Vår kontrollratt har ett halkfritt grepp, så att du enkelt kan styra hastigheten på mixern. Från skonsam blandning för mjuka frukter till en kraftfull boost för hårdare frukter och grönsaker. Allt är upp till dig, med vår manuella hastighetskontroll.

Knackfunktion

Slipa dina skapelser noggrant med de bekväma pulsinställningarna. Alla resterande bitar är finhackade för ett superlent resultat.

Multifunktionell

Förutom att detta givetvis är en utmärkt mixer kan denna produkt användas som kaffekvarn tack vare det extra kaffekvarnstillbehör som medföljer.

Produktspecifikationer:

400W
blad i rostfritt stål
Säkerhetslås
Antiglid gummifötter
1,5 L
Kan diskas i diskmaskin
4 hastigheter med pulsfunktion
Paket innehåll

blandare
Spatel



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.