FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
11 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Stavmixern med avtagbar blandarfot är den perfekta mixern för smidig purering, blandning och skärning av mat. Den här stavmixarens höga effekt säkerställer att du inte behöver blanda länge och allt är klart på nolltid! Det är också mycket lätt att rengöra med den lätt avtagbara blandarfoten.

Dina fördelar:
✓ Blanda allt snabbt och enkelt
✓ Hög hastighet
✓ Lätt att rengöra
✓ Ergonomisk form
✓ Stänkskyddande blandarfot

Blanda allt snabbt och enkelt
Stavmixern med 700 Watt kraftfull stabil motor hanterar mångsidiga blandningsuppgifter effektivt. De vassa rostfria bladen skär snabbt och enkelt. Den är perfekt för barnmat, soppor och milkshakes.

Hög hastighet
Tack vare den energibesparande 700 Watt-motorn har mixern en kraftfull hastighet för att blanda de nödvändiga ingredienserna med en inställning.

Lätt att städa
Mixerfoten på mixern är lätt att ta isär och kan diskas i diskmaskin. Efter att ha blandat dina ingredienser perfekt kan du enkelt ta loss mixerns bas genom att vrida den åt vänster. Sedan kan du enkelt tvätta blandarfoten eller lägga den i diskmaskinen. Det är också lättare att förvara i köksskåpet genom att koppla bort mixerns bas.

Ergonomisk form
Stavmixern har ett ergonomiskt handtag och är därför mycket bekvämt att blanda med. Anslut nedsänkningsblandaren i uttaget och börja blanda snabbt.

Stänkfri blandningsfot
Stavmixern har en stänkfri blandningsfot. Det betyder att du inte bara njuter av ett perfekt puréresultat utan också att hålla ditt kök rent och stänkfritt.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.