FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
5 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

120cm naturlig jute rund matta, unikt och tidlöst hantverk för inomhus och utomhus

339,44 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
100 stycken
Land
Italien
Varugrupp
Ny  
Sista genomförande
för 3 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Upptäck äktheten och elegansen hos en rund matta gjord av naturlig jute, prydd med bomullspiggar och helt handgjord. Varje bit är oersättlig, resultatet av högkvalitativt hantverk.

Denna matta har en unik konsistens som är behaglig att ta på, vilket ger värme och mysighet till alla utrymmen. Den passar harmoniskt in i en mängd olika interiörer, oavsett om de är skandinaviska, klassiska, bohemiska eller till och med i en modern industriell loftmiljö.

Den passar perfekt för utomhusbruk och hittar sin plats på en uteplats, balkong eller veranda. Det bör noteras att mattan kan behöva lite tid för att återgå till sin optimala form efter uppackning.

När det gäller egenskaper är denna handgjorda matta gjord av 60 % jute och 40 % bomull, mäter 120 cm i diameter och erbjuder robusthet och hållbarhet. Observera att rengöring måste utföras med försiktighet: tvätta inte med vatten, föredra professionell kemtvätt med tetrakloretylen eller andra lösningsmedel som anges under symbolen F för känsligt underhåll.

Med sin runda form och släta design är denna jutematta en riktig inbjudan till komfort och naturlig elegans, samtidigt som den är idealisk för ett grossisterbjudande.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.