FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

S8 Pro smartwatch rosa

85,80 kr /styck pris utan skatt

Rekommenderat pris: 171,59 kr


Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
5 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm3950
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Här är en annan smartklocka på marknaden, S8 Pro. Det är en utmärkt telefon som kommer med många hälso- och fitnessfunktioner, inklusive inbyggt GPS-stöd.

Bluetooth-samtal
GPS-stöd i sportläge
Smarta notiser
Hälsofunktioner

Design och skärm
Smartklockan har en platt ram i zinklegering, vilket är en förutspådd design för modeller i 8-serien. S8 Pro Max mäter 46,0 mm x 31,50 mm x 9,65 mm, har en metallram med en kronknapp och en pillerformad knapp på sidan. Enheten väger endast cirka 51 gram och är utrustad med ett sportigt band.
Den har en högupplöst pekskärm med en 2,02-tums IPS LCD-skärm. Den fick en upplösning på 240 x 280 pixlar, bra färgnoggrannhet och breda betraktningsvinklar. Den har en smal svart ram och 2,5D härdat glasskydd på toppen.
Hela kroppsramen är kompakt och helt vattentät med en IP68-klassning. Den uppfyller den dagliga vattenbeständighetsklassificeringen, är stänkbeständig, regnbeständig och dammbeständig.

Hårdvara
När det gäller hårdvara körs smartklockan på Realtek RTL8762-chipet, ett strömsnålt och högpresterande chip. Den har också HR-, BP- och SpO2-sensorer. Den har Bluetooth-samtal och ett 200 mAh-batteri med en standbytid på 15-20 dagar. Som du kan se av hårdvaran är smartklockan inte bara packad med grunderna utan också med avancerade funktioner.

Smartklockan är ett utmärkt val för idrottare eftersom den kan spåra flera sporter med inbyggd GPS-spårning. Smartklockans professionella rörelsealgoritm och stöd för flera sporter gör att du kan träna allt från promenader till löpning, badminton, cykling, hopprep och yoga. Smartklockan spårar steg, träningstid, kaloriförbrukning samt hjärtfrekvens, så att du kan spåra din träningseffektivitet och framsteg.

Bluetooth-samtal och röststöd
Parat med en inbyggd högtalare och mikrofon, avancerad Bluetooth 5.2, stöder smartklockan Bluetooth-samtal. Användare kan ringa samtal direkt på smartklockan, användare kan också ta emot telefonsamtal. Smartklockan stöder samtalslogg, telefonbok, uppringningsknappar. Med samtalssupport kommer du aldrig att missa ett samtal, och du behöver inte ta upp telefonen ur fickan bara för att svara eller ringa samtal.

Smart påminnelse Push-notiser
Ta emot SMS eller samtal med smart påminnelse. Du kan ta emot SMS-meddelanden eller appmeddelanden. Smartklockan stöder QQ, WeChat, Facebook och flera andra tjänster.
 
Andra funktioner som är tillgängliga på din smartwatch
 S8 Pro Max är en smartklocka, den stöder musikkontroll, väckarklocka, väder, stoppur, hitta telefon, timer och förinstallerade urtavlor.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.