FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Sällsynta och premium bambu lameller/remsor i olika storlekar (63"/160 cm) för hantverks- och byggprojekt - grossisthandel

från 8,20 kr /styck pris utan skatt

Rekommenderat pris: 23,44 kr

Förhandlas senare
0,90 kr från 1 till 100 stycken
0,80 kr från 200 till 400 stycken
0,70 kr från 800 till 1600 stycken

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 172,11 kr
Tillgänglig kvantitet
3000 stycken
Land
Kina
Varugrupp
Ny  
Leveranstid
30 dagar
SKU:
BSF20211
Sista genomförande
för 3 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande urval av premium bambu lameller/lister, idealiska för en mängd olika kreativa och byggprojekt. Varje remsa mäter 63 tum (160 cm) i längd och finns i en mängd olika bredder och tjocklekar för att passa dina specifika behov.
Blandade beställningar accepteras. Eftersom det finns många storlekar och olika priser är det publicerade priset det lägsta, så om du behöver olika storlekar, vänligen kontakta mig i tid.
Det viktigaste är att genom att köpa och sälja någon av mina produkter kan du enkelt bilda en organisk cykel av ditt eget företag och generera långvarigt, stabilt och stigande kassaflöde, vilket åtminstone gör värdet av slutprodukten 5- 10 gånger högre.
Produktspecifikationer:
Finns i en mängd olika bredder och tjocklekar, vilket erbjuder mångsidighet för olika projekt.
Naturlig färg: Bambu är en blandning av vitt och ljusgult, vilket visar upp sin naturliga skönhet.
Materialkvalitet: Vald från de tjockaste delarna av bambuväggen. Huden och noderna tas bort för att behålla de mest användbara bambufiberdelarna.
Ytbehandling: Båda sidorna av remsorna är plana, välpolerade och olackerade, vilket säkerställer ett naturligt och attraktivt utseende.
Flexibilitet: Dessa bamburemsor kan böjas till en halvrund form utan att gå sönder. Med rätt uppvärmning kan de till och med uppnå en helt rundad form.
Hållbarhet: Dessa remsor kan lagras i många år utan att förlora sin kvalitet, vilket gör dem till ett värdefullt material för långsiktiga projekt.
Applikationer:
Lämplig för skolans konsthantverksklasser, perfekt för att tillverka kanoter, kajaker, dörrar, fönster, fotoramar, bågar och båtramar.
Även lämplig för innovativa projekt som att göra pilbågar för tonåringar, drakar, lyktor, linjaler, husdjursburar och bilreparationsdelar.
Beställning och frakt:
Anpassade storlekar: Vi kan tillverka remsor upp till 2 meter långa för sjöfart. Kontakta oss för specifika önskemål om storlek.
Handläggningstid: Cirka 2-3 dagar.
Frakt: Leverans tar vanligtvis cirka 2-4 veckor via China Post-flygpost. För större beställningar är sjö-/tågfrakt tillgänglig, vilket tar cirka 5-8 veckor.
Frakten beräknas utifrån vikt och volym, via postexpress och flygfrakt. Om den överstiger 20 kilo, kommer den att skickas till sjöss eller med järnväg. Det är en dörr-till-dörr-tjänst med ett spårningsnummer, vilket är bekvämt för dig att spåra online när som helst. Anpassade förfrågningar är välkomna.
Tack för att du överväger våra bamburemsor för ditt hantverks- och byggbehov. Vi ser fram emot att förse dig med dessa mångsidiga och högkvalitativa material.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.