FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
19 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) samlar alla funktioner på Internet och fördelarna med onlinekommunikation i en enda bärbar enhet. Dessutom är den utvecklad med det senaste operativsystemet med den senaste versionen av Android Ice Cream Sandwich och har omfattande anslutningsmöjligheter för att erbjuda dig oöverträffad prestanda och unik användbarhet.



Funktioner:

- Android 4.0TM

Med det senaste Android-operativsystemet, Ice Cream Sandwich, kan du njuta av alla dess nya funktioner och appar. Med förbättrad prestanda får du en optimerad webbläsare, snabbare svarshastighet och jämnare mellan skärmarna, vilket ger dig den bästa användbarheten.



- Kraftfull prestanda

GALAXY Tab 2 (7.0) drivs av en kraftfull 1,0 GHz dubbelkärnig processor som ger maximal prestanda i de mest krävande applikationerna, så att du kan hantera din dynamiska livsstil.



- Massor av multimediainnehåll

Med läsarhubben slipper du bära med dig dina böcker och kan njuta av nöjet med digital läsning, med hundratals e-böcker på skärmen. Music Hub erbjuder dig en komplett musikbutik där du kan hitta dina favoritlåtar. Slutligen, med Game Hub, har du ett lager av premium- och multiplayer-spel att bege dig till för att hoppa in i handlingen var och när du vill.



- Enkel och rolig kommunikation

ChatOn låter dig hålla kontakten med dina vänner och familj på olika enheter och plattformar på ett mer dynamiskt och uttrycksfullt sätt med unika funktioner som gruppchattar, strömmande media och mer. Få ut mer av varje ögonblick med gruppvideokonferenser i Google+ Hangouts, vilket är lika enkelt att göra som att gå in i någon på gatan.



- Tunn och lätt

En surfplatta med rätt storlek och vikt för att ta med dig överallt.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.