FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
9 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

 
Din dagliga ljudkompanjon
Galaxy Buds FE, med sin kompakta och ergonomiska design, är här för att leverera en enastående lyssningsupplevelse. Blockera oönskat brus med Active Noise Cancelling, anpassa passformen med olika tips och synkronisera sömlöst med dina Samsung Galaxy-enheter. Upplev den vardagliga ljudkompanjonen som verkligen passar dig.
Stäng av världen med kraftfull ANC
Buller av, din värld är på. Aktiv brusreducering gör att du omedelbart kan vara ensam med din musik i ett tyst utrymme. Håll distraktionerna borta och låt dig uppslukas av det rena ljudet.
Tystnad nära till hands
Slå på eller av den aktiva brusreduceringen genom att helt enkelt trycka och hålla kvar pekområdet. Om du vill prata med din kompis bredvid dig kan du också växla till Ambient Sound-läge för att höra dem utan att behöva ta av öronsnäckorna.
På och på med långvarigt batteri
Kompakt i storlek, men ändå kraftfull. Batteriet räcker i upp till 30 timmar på en enda laddning och håller jämna steg med din långa spellista med låtar, podcasts eller videor på sociala medier under hela dagen.
Växla till enheter utan paus
Ditt ljud följer dig sömlöst när du parkopplar med andra Samsung Galaxy-enheter med Auto Switch, eller ansluter med en touch eller Bixby. Ditt ljud stannar till och med kvar när du byter uppspelningsenhet från din smartphone till din TV via Smart View, så att du kan fortsätta titta på ditt program på den större skärmen utan att missa ett slag.
Hej Bixby, spela min favoritlåt
Aktivera Bixby Voice väckningsläge och använd din röst för att kolla vädret, söka efter låtar, skicka sms till dina vänner och mer. Säg bara "Hej, Bixby" och be Bixby att göra det åt dig.
Borttappat och upphittat på ett ögonblick
Har du tappat bort dina hörsnäckor? Tja, det kommer inte att vara länge. Spåra dem med hjälp av platsen för dina saknade hörsnäckor. När de hittas av någon annans telefon kommer din kontaktinformation att delas med dem tillsammans med ett "Lost and Found"-meddelande. Håll dina Galaxy Buds FE inom räckhåll.
Ställ in ditt ljud efter din smak
Med Galaxy Wearable-appen kan du snabbt anpassa inställningarna för dina Galaxy Buds FE direkt från dina Samsung Galaxy-enheter. Från equalizern till Bixby Voice-väckning, de intuitiva och lättanvända inställningarna låter dig ställa in dina öronsnäckor efter din smak på nolltid.
Dina favoritaccessoarer passar fortfarande
Fortsätt använda det fodral du älskar på Galaxy Buds FE eftersom enheterna är kompatibla med skaltillbehör för Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro och Galaxy Buds Live. Njut av dina Buds utan att skiljas från ditt favoritfodral.
Tekniska specifikationer:
Ljud och video:

Antal mikrofoner: 6
Högtalare: Anpassad 1-vägs
Omgivande ljud: Ja
Aktiv brusreducering: Ja
Ljud-codec: SSC (Samsung Scalable Codec), AAC, SBC

Uppkoppling:

Bluetooth-version: Bluetooth v5.2
Bluetooth-profiler: A2DP, AVRCP, HFP
Automatisk växling: Ja

Sensorer:

Hall Sensor
Närhet sensor
Tryck på sensorn

Fysisk specifikation:

Hörlurarnas mått (HxBxD): 19,2 x 17,1 x 22,2 mm
Hörlurarnas vikt: 5,6 g
Boettens mått (HxBxD): 50,0 x 50,0 x 27,7 mm
Fodralets vikt: 40 g

Batteri:

Avtagbar: Nej
Taltid/röstsamtal: 4/14 timmar (ANC av), 3,5/13 timmar (ANC på)
Ljuduppspelningstid: 8.5/30 timmar (ANC av), 6/21 timmar (ANC på)
Batterikapacitet (öronsnäcka): 60 mAh
Batterikapacitet (fodral): 479 mAh

Tjänster och applikationer:

SmartThings Hitta: Ja
Bixby Voice Wake-up: Ja



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.