FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Vi är en grupp yrkesverksamma som har tillhandahållit högkvalitativa tjänster till kosmetika och bantningsföretag i Väst- och Centraleuropa under de senaste 3 åren.
Vårt uppdrag är att introducera många okända hälso- och skönhetsmärken och ge europeiska kunder naturliga, hälsosammare och billigare alternativ till dyra kemiska kosmetika som finns på marknaden.

Vi arbetar nära tillverkarna, vilket gör oss ojämförligt bättre än andra leverantörer, eftersom vi alltid har uppdaterade erbjudanden, låga priser och leveranstider är alltid anpassade till dig.

Priserna är exklusive moms. Gratis frakt från Polen när du köper en pall med lager - du kan kombinera dem från andra produkter.

Vi söker kunder som regelbundet köper av oss för att vi ska kunna erbjuda bättre priser.
Allt tillgängligt lager är nytt i originalförpackningen med ett långt utgångsdatum. Om du behöver mer information, tveka inte
för att kontakta oss via e-post eller Whats App

Beskrivning
Sebamed Baby Gentle Wash är 100% tvål- och alkalifri och en extremt mild rengöring som skyddar känslig babyhud från torrhet. Allantoin gör huden mjuk och smidig och pH-värdet 5,5 av frisk hud stödjer utvecklingen och stabiliseringen av hudens naturliga syramantel. Sebamed Baby Gentle Wash är lämplig för rengöring från födseln, har en formel utan tårar, hög hudkompatibilitet och inga färgtillsatser.

För mild, daglig rengöring av känslig babyhud.
Stöder den naturliga fuktbalansen.
Stärker motståndet hos spädbarns känsliga hud.
Inga färgtillsatser.
Hög hudkompatibilitet.
Ingen tårformel.
PH-värdet 5,5 främjar utvecklingen av hudens syramantel.
Fri från nitro-Mochus-föreningar, formaldehyd, nitrosaminer, dioxan, parabener.
Den fuktgivande effekten av Vernix-relaterad squalane stöder lipidens hudbehov.
Extra mjuk formula med allantoin skyddar mot torrhet.
Dermatologiskt och kliniskt testad.

Ingredienser
Vatten, decylglukosid, PEG-7-glycerylkokoat, lauret-6-karboxylsyra, dinatriumlauretsulfosuccinat, PEG-120-metylglukosoldiolat, natriumlaktat, allantoin, squalane, magnesiumsulfat, parfym, bensylalkohol, fenoxietanol, natriumbensoat

Vägbeskrivning
Skumma några droppar varmt vatten i dina händer för att skapa ett milt skum. Tvätta försiktigt barnet med sträckrörelser. Skölj noggrant efter tvätt.Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.