FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
18 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Vi är en grupp av yrkesverksamma som tillhandahåller kvalitetstjänster till alla typer av kosmetika och kostföretag i Väst- och Centraleuropa under de senaste 3 åren.
Vårt jobb är att introducera många okända hälso- och skönhetsmärken och ge europeiska kunder naturliga hälsosammare och billigare alternativ till dyra och kemiska kosmetika som finns på marknaden.

Vi arbetar nära tillverkarna, så det gör oss ojämförligt bättre än andra leverantörer eftersom vi alltid har det senaste erbjudandet, fyndpriser och leveranstider anpassar sig alltid till dig.

Priser, är exklusive moms. Gratis frakt från Polen om du köper en pall med lager - du kan blanda den från våra andra produkter.

Vi letar efter kunder, att köpa från oss regelbundet så att vi kommer att kunna erbjuda bättre priser.
Allt tillgängligt lager är nytt i originalförpackning med långt utgångsdatum. Om du behövde någon framtida information, tveka inte
för att komma i kontakt med oss via e-post eller Whats-app

Sebamed Colour Care Shampoo stöder och skyddar den naturliga barriärfunktionen i hårbottens syramantel. Det stabiliserar hårstrukturen med pH-värdet 5,5.

* För färgat, stressat hår och känslig hårbotten.
* Skonsam rengöring - intensivvård.
* Ger glans och briljans.
* Lugnar stressad hårbotten.
* Fri från kiseloljor.
* 100% tvål och alkalifri.
* pH 5,5 och dermatologiskt testad.

Sebamed Colour Care Shampoo är indicerat för färgat, stressat hår och känslig hårbotten.

Effekten av Sebamed Colour Care Shampoo är baserad på en mild glykosidrengöringsförening och aktiva intensivvårdsingredienser i Sebamed Hydro-Balancing Complex som innehåller ett fuktgivande naturligt stärkelsederivat kombinerat med ett vetemikroprotein för att motverka torrhet i hår och hårbotten. Lipidkristaller och UV-filtret bildar en ultrafin skyddande och glansförbättrande film på håraxeln, vilket säkerställer långvarig färgglans.

Hårfärgning är en oxiderande process som använder väteperoxid eller ammoniak som aktivator för att öppna hårets nagelband för att ta bort eller tränga in färgpigment i håraxeln. Under bearbetningstiden genereras fria radikaler som attackerar hårbotten och axeln. Hudirritationer är en vanlig biverkning. Färgning stressar hårstrukturen vilket gör håret torrt och tråkigt.

Sebamed Colour Care Shampoo med sitt pH-värde på 5,5 och det återfuktande veteproteinet Hydro-Balancing Complex lugnar ditt stressade hår och hårbotten och återställer hårets struktur för hårets glänsande glans.

Vägbeskrivning
Blöt håret, arbeta en liten mängd schampo i ett lödder i handflatorna. Tvätta håret som masserar hårbotten försiktigt och låt stå i 2 minuter, så att de aktiva ingredienserna kan absorberas av hårbotten
Resultat:
Regelbunden applicering av Sebamed Colour Care Shampoo under flera veckor kommer att leda till synliga resultat: Hårbotten är mindre stressad, eftersom syramanteln stabiliseras och förbättrar barriärfunktionen. Den välskyddade hårstrukturen har en glänsande glans.

Ingredienser
Fri från kiseloljor.
100% tvål och alkalifriGratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.