FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
25 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Funktioner:

Personligt ljud med Skullcandy-appen
Kross justerbar sensorisk bas
40 timmars batteri + snabbladdningssamtal
Spår- och volymkontroll
Inbyggd teknik för att hitta brickor
Hopfällbar och hopfällbar

DU HAR ALDRIG HÖRT LJUD SOM DETTA.
Gör dig redo att uppleva den patenterade, dödskalledunkande kraften hos Crusher Bass – nu i kombination med den ultimata ljudanpassningen av Personal Sound av våra partners på Audiodo™. Du har aldrig hört din musik och dina filmer på det här sättet förut. För det har aldrig funnits något liknande förut.
CRUSHER BASS: INGET GÅR ATT JÄMFÖRA.
Skullcandy Crusher är den ursprungliga, uppslukande sensoriska basupplevelsen. Vrid reglaget nedåt för mer fyllig bas. Skruva upp volymen för att verkligen skaka om benen. Dessutom har Crusher Evo ljudkvalitetsförbättringar jämfört med original Crusher så att du får ett ännu bredare utbud av djupare, fylligare bas.
STÄLL IN DIN HÖRSEL MED APPEN.
Ingen hörsel är den andra lik. Det är därför Crusher Evo har Personal Sound. Genom att göra ett snabbt test i realtid på Skullcandy-appen skapar du en personlig ljudprofil som lagras i dina hörlurar för att optimera ljudnivåerna just för dig.
LJUD OPTIMERAT FÖR DIG.
Audiodo-tekniken™ i Skullcandy-appen analyserar hörseln i ditt vänstra och högra öra och justerar sedan automatiskt ljudet till optimala nivåer för din specifika hörsel.
VAR INTE OROLIG. DU HAR KAKEL.
Crusher Evo har inbyggd kakelsökningsteknik™. Om du någonsin tappar bort dina hörlurar kan du enkelt "ringa" dem från Tile-appen. Så det som kunde ha verkat förlorat, hittas nu snabbt.
EN STOR, FET 40 TIMMARS BATTERITID.
Du har inte tid att koppla in hörlurarna varje gång du vänder dig om. Det är därför Crusher Evo är konstruerad med hela 40 timmars batteritid. Dessutom, när du blir låg, ger snabbladdningsfunktionen dig 4 timmars extra lyssningstid från bara en snabb 10-minuters laddning.
Tekniska specifikationer:

Hörlurstyp: Bluetooth® Over-Ear
Anslutningstyp: Bluetooth® 5.0
Impedans: 32 ohm ±15%
Förarens diameter: 40 mm
THD:



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.