FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
24 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Skyddande flipfodral Produktbeskrivning + Höjdpunkter

Produkthöjdpunkter: Produkttyp: Flip Skyddsfodral Material: Eco Läder + Silikon Kompatibilitet: Samsung Galaxy A34 Stängning: Magnetiskt 360° telefonskydd Dedikerat förvaringsutrymme för kort och kontanter Funktionell klaff som förvandlas till ett stativ Perfekt formade utskärningar för slitsar och knappar Tillverkad av ekologiskt läder ser exceptionellt elegant ut
Den eleganta designen av det magnetiska flipfodralet har matchats perfekt med Samsung Galaxy A34. Kapslingen ger både en hög skyddsnivå och en extraordinär, elegant design. Locket är tillverkat i form av ett hölster, vilket perfekt skyddar vår enhet mot repor och skador.
Hög kvalitet och precision i utförandet Fodralet är tillverkat av en kombination av ekologiskt läder (yttre del) och flexibel TPU (inre del - fodral), som är motståndskraftigt mot stötar, vilket säkerställer en hög skyddsstandard. Höljet har en flexibel ram, tack vare vilken den exakt omger enhetens alla kanter.
Skalet är designat för att ge grundläggande skydd för din enhet och ge den en elegant design. Den fäster tätt på den och skyddar den från skador. Telefonfodralet ger full funktionalitet för enheten, inklusive eventuella nödvändiga utskärningar för slitsar samt knappskydd. Locket gör att du kan ringa samtal när frontluckan är stängd, tack vare en speciell utskärning för högtalaren.
Inbyggd ficka Tillverkaren har mycket noga tänkt igenom skalets design för att göra det så funktionellt som möjligt. Innerfickorna rymmer enkelt till exempel betalkort, kontanter eller dokument. Fickorna finns på fodralets lock.
En av fördelarna är stativets mycket praktiska funktion, tack vare vilken vi kan vila vår telefon och använda enheten utan att hålla den i handen. Det kommer att vara perfekt för att titta på filmer eller TV-serier, samt ringa ett videosamtal.
Eco Small Package Vi har designat förpackningarna till våra produkter på ett sådant sätt att det sparar plats! Upptäck din oro för miljön. Välj små paket!
Allt till hands! Kolla in våra andra erbjudanden och välj de nödvändiga tillbehören till din smartphone. Komma ihåg! Du kan hitta ett antal tillbehör som: härdat glas, hållare, billaddare, FM-sändare, kablar eller hörlurar.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.