FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
23 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Smart badrumsvåg inkl Bluetooth 4.0 med matchande app BalanceLine

69,77 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
450 stycken
Land
Tyskland
Varugrupp
Ny  
Sista genomförande
för 9 månader sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Allmän information om vågen:

Med Balance Lines kroppsanalysvågar är det bästa sättet att hålla reda på din kropps värderingar och hälsa på lång sikt och att dela framsteg med dina vänner eller familj? kanske du hjälper andra människor att få mod och knäcka ?jäveln? att övervinna och bli fysiskt aktiv igen.


HÄLSA: Tack vare de olika funktionerna är det möjligt i samband med appen att när som helst hålla ett öga på din fysiska kondition via din smartphone och att omvandla negativa värden till positiva genom att komplettera sport och hälsosam kost.

ANALYS: Med hjälp av appen (kompatibel med Apples "Health"-app), som är lämplig för både iOS- och Android-smarttelefoner, kan du inte bara bestämma din vikt, utan även till exempel följande värden: kroppsfettprocent, muskelmassa BMI (body mass index), BMR (metabolic rate), vattenvikt, skelettmuskulatur och benvikt. Starta analysen OMEDELBART, eftersom batterierna till vågen ingår.

DELA FRAMGÅNG: Alla känner till den obeskrivliga känslan när man kliver på vågen och plötsligt är man 1-2 kg lättare. Fångar du detta ögonblick genom appen eller delar du det enkelt och snabbt med vänner eller familj? du kan uppmuntra andra människor att själva bli aktiva med dina framgångar.

TEKNIK: Fyra högkänsliga sensorer ser till att vågen aktiveras direkt när du står på dem. Du behöver inte göra något för att stänga av den eftersom den automatiskt stängs av när statistiken antingen har laddats upp till appen eller efter att den har varit inaktiv i cirka 30 sekunder.

VIKTIGT: Innan du använder vågen, ta av dina strumpor så att dina fötter är ordentligt anslutna till alla fyra elektroderna. För att få en så exakt avläsning som möjligt rekommenderar vi att du endast placerar vågen på ett plant, hårt golv.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.