MAY SALE
-30%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

SP6 zu intelligentna Wi-Fi-kontakt. Du kan skapa ett schema för när plugin-programmet måste slå på eller av en given enhet med ett klick. SP6 fungerar direkt med Amazon Alexa och Google Assistant, tack vare vilken den möjliggör rösthantering av utrustning. Beli SP6 fungerar i säkra 2,4 GHz-nätverk utan behov av en extra hubb.

Hantera ditt smarta hem var som helst, när som helst

Oavsett om du kopplar av i soffan eller semestrar i Karibien ger appen dig full tillgång till ditt hemnätverk så att du kan hantera ditt hem direkt från din mobiltelefon.

Enkel och effektiv hantering av ditt smarta hem
Behåll kontrollen genom att skapa en energiplan. Oavsett om du släcker din verandalampa i gryningen eller tänder din verandalampa igen i skymningen, du bestämmer reglerna.

Mer än bara en plugg
En enkel och modern look full av teknik. Oavsett var du använder det ser det ut som ett konstverk.

Förbättrad röstaktivering
Varje smart kontakt är kompatibel med både Amazon Alexa och Google Assistant, så att du kan hantera dina elektroniska enheter var som helst Alexa och Google är inom hörhåll.

Undvik att arbeta för länge, skydda enheter
Timerfunktionen låter dig stänga av enheten vid en viss tidpunkt, vilket minskar riskerna som orsakas av långvarig drift av enheter som värmare eller laddare.

Är det någon hemma?
Ska du lämna huset för en lång tid? Ställ bara in kontakten på "Borta"-läge så kommer den att slumpmässigt aktivera och inaktivera anslutna belysningsenheter, vilket ger intrycket av att någon är hemma.

Sparad energi = sparade pengar
SP6 låter dig fritt och enkelt styra hushållsapparater för att effektivt och effektivt minska energiförbrukningen på lång sikt, så att du kan ta hand om vår planet och dina plånböckers skick på samma gång!



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.