FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
16 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

SmartCom Smart trådlös dörrklocka med inomhusmottagare vit färg

114,49 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
10 stycken
Tillgänglig kvantitet
72 stycken
Land
Ungern
Varugrupp
Ny  
SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sista genomförande
för 4 dagar sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning


Med inbyggd HD-kamera
Mobil styrbar
Med rörelsesensor 

Även när du inte är hemma kan du fortfarande se situationen utanför din dörr och svara när någon trycker på dörrklockan. En smart trådlös dörrklockkamera kan göra ditt hem säkrare.

Upptäck den smarta dörrklockan X3Pro, fullpackad med toppmodern teknik och praktiska funktioner. Denna smarta dörrklocka, som stöder tvåvägs röst- och röstmeddelanden, ger en lösning för att öka säkerheten i ditt hem och enkelt hantera besökare till din dörr. Nedan följer produktens egenskaper:

Tvåvägs röst- och röstmeddelanden: Denna videodörrklocka är utrustad med en passiv infraröd sensor som upptäcker även den minsta rörelsen vid ingången. När en besökare trycker på dörrklockan eller besökare står framför din ytterdörr skickas ett omedelbart meddelande till din mobiltelefon.

Video ger tydligt tvåvägsljud i realtid så att du direkt kan se, höra och prata med besökare via din telefonapp. Du kan svara på dem och gå in i gränssnittet för videosamtal, vilket är kompatibelt med iOS- och Android-enheter.
Längre standby: Drivs av ett inbyggt batteri och med en låg effektdesign, förlänger den batteriets livslängd avsevärt. 
2,4 GHz Wi-Fi-kompatibilitet: Videodörrklockan ansluts till ett 2,4 GHz Wi-Fi-nätverk och ger en räckvidd på upp till 20 meter.
Anslut den bara till ditt Wi-Fi-hemnätverk och skicka livevideo till din telefon. Så du kan se besökaren och prata med honom från sängens komfort, från jobbet eller till och med på semester. Du kan övervaka och dela videon på upp till 4 enheter, men den direkta intercom-funktionen är endast tillgänglig för en användare.
Mörkerseende: Videodörrklockans kamera erbjuder kristallklara bilder och videoinspelningar. Inbyggda infraröda (IR) lampor gör att du kan se tydligt även i mörkret. Intelligent IR-cut-teknik upptäcker automatiskt omgivande ljusförhållanden och växlar till mörkerseende, vilket ger dig en 65 ° bred betraktningsvinkel så att du inte missar något. Detta håller din familj och tillgångar säkra.

Enkel installation och användning: Denna trådlösa dörrklockkamera kan installeras på mindre än 5 minuter utan att behöva använda komplicerade verktyg. Dörrklockan styrs via app och fungerar automatiskt. Dess kompakta storlek och bärbara design gör att du kan ta den med dig var som helst.

Den smarta dörrklockan kombinerar toppmodern teknik med komfort, vilket garanterar skyddet av ditt hem och dina nära och kära. Låt inte oväntade besökare eller säkerhetsproblem överraska dig. Med sina avancerade funktioner och användarvänlighet är denna smarta dörrklocka ett idealiskt val för alla hem.

Användning:
Ladda ner X Smart Home APP till din telefon / surfplatta och skapa ett X Smart Home APP-användarkonto. Följ sedan instruktionerna enligt videon nedan.

Observera att på grund av blandat utbud kan klockknappens design och utseende förändras minimalt till skillnad från bilderna, produktens funktioner påverkas inte av ändringen.

Paketets innehåll:

1 x Smart dörrklocka digitalbox
1 x Smart dörrklocka utomhusenhet
1 x klistermärke (fästelement)
1 x skruvsats 
1 x laddningskabel
1 st instruktioner



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.