FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
16 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

SAMSUNG Galaxy S22 8/128GB Svart (S901B)
Innehåll
Färg: Svart
Robust bostad: Ja
Vattentät: Vattentät
Gaming smartphone: Ja
CPU-typ: 8 kärnor
Samsung-modeller: Samsung Galaxy S22
DUBBLA SIM-kort: Dubbla SIM-kort: SIM1 + SIM2
5G-nätverk: Ja
4G LTE: Ja
WiFi: Ja: 2,4 GHz / 5 GHz
NFC : Ja
GPS: Ja
USB: USB Type-C
USB när du är på språng: Ja
Omvänd laddning: Ja
PERFEKT FÖR AKTIV - IP68
Det starka och slitstarka telefonhöljet ger motstånd mot damm, vatten och stötar i enlighet med IP68-standarden. Telefonen misslyckas inte under svåra väderförhållanden.

INDUKTIV LADDNING
En innovativ metod som inte kräver kablar gör att du snabbt kan ladda enheten. Sätt dem bara på laddaren för att njuta av de fulla möjligheterna efter ett tag.

DUBBLA SIM-KORT
Detta är en funktion i telefonen som låter dig använda två SIM-kort samtidigt. Med det här alternativet kan du till exempel använda ett privat- och företagsnummer på en telefon. Det kommer aldrig att finnas något behov av att öppna din telefon och byta kort tidskrävande.

5G
5G är den senaste mobilnätsstandarden. Detta är den femte generationen som kommer att ersätta den för närvarande använda 4G-tekniken. Den nya typen av nätverk ska kännetecknas av ökad överföringshastighet och många andra förbättringar jämfört med föregångaren, till exempel: hög överföringshastighet (ladda upp data upp till 10 Gbps och ladda ner upp till 20 Gbps), ökad tillförlitlighet, mycket högre tillåten nätverksbelastning eller minskad tid för eventuell fördröjning.

ANDROID
Android är ett intuitivt operativsystem för mobila enheter som mobiltelefoner, surfplattor och netbooks. Den är baserad på Linux-kärnan och GNU-programvaran och utvecklad av Google. Till skillnad från många befintliga plattformar är Android öppet för innovation från tredje part och nya möjligheter. Få tillgång till hundratusentals appar som gör att du kan anpassa din telefon efter dina behov. Surfa på webben, svara på e-post, läs e-böcker, lyssna på musik och spela spel på din nya Android-smartphone.

8 GB RAM
Smarttelefonen är utrustad med 8 GB snabbt RAM, tack vare vilket ditt arbete blir ännu smidigare. Från och med nu kommer du att kunna använda flera applikationer samtidigt, spela mer krävande spel och öppna flera flikar i din webbläsare samtidigt utan att oroa dig för att det kommer att sakta ner din telefon.

SMARTPHONE SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Svart S901B EAN (GTIN) 8806092878617
SMARTPHONE SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Svart S901B Tillverkarkod: SM-S901BZKDEUE
128 GB INTERNMINNE
En mycket stor mängd minne inbyggt i enheten är en mycket stor bekvämlighet. Dina dokument, appar, hela din musiksamling och mer passar på snabb flashlagring. Tack vare större stöttålighet än klassiska medier kommer dina data att förbli säkra, vilket är av stor betydelse för enheter

NFC
NFC-teknik (Near Field Communication) eliminerar behovet av kablar och eliminerar komplicerad anslutningsinställning. För att spela musik, tryck helt enkelt på din smartphone eller annan NFC-aktiverad enhet till N-symbolen på fodralet. Det möjliggör också bekväma kontaktlösa betalningar.

FINGERAVTRYCKSLÄSARE
Tryck bara på den för att låsa upp din telefon direkt. Detta skydd skyddar effektivt data som lagras på din telefon.

KRAFTFULL 8-KÄRNIG PROCESSOR
Den kraftfulla 8-kärniga processorn hanterar spel, appar och filmer med lätthet. Med stöd av en stor mängd RAM säkerställer det smidig drift av smarttelefonen även när många applikationer körs i bakgrunden.

128 GB INTERNMINNE
En mycket stor mängd minne inbyggt i enheten är en mycket stor bekvämlighet. Dina dokument, appar, hela din musiksamling och mer passar på snabb flashlagring. Tack vare större stöttålighet än klassiska medier kommer dina data att förbli säkra, vilket är av stor betydelse för mobila enheter.

Tekniska specifikationer:
Utrustning: USB-C-kabel, manuell
Mått [mm]: 146 x 70,6 x 7,6 mm
Vikt [g]: 167 g
Färg: Svart
Operativsystem: Android 12
GSM-standard: 5G / 4G / 3G / 2G
Skärmstorlek [inch]: 6,1"
Skärmteknik: Infinity-O ; Dynamisk AMOLED 2X
Skärmupplösning [px]: FHD +
Bluetooth: Ja
WiFi: Ja: 2,4 GHz / 5 GHz
GPS: Ja
Huvudkamera [MP]: 50+12+10 MP
USB: USB Type-C
Hörlurskontakt: Nej
Internminne [GB]: 128 GB
Mediakortläsare: Nej
RAM-storlek [GB]: 8 GB
CPU-typ: 8 kärnor
Kamerans funktioner: 50 MP - Huvudkamera, OIS, F 1.8 12 MP - F 2.2 ultra vidvinkelkamera 10 MP - 3x OIS telekamera, F 2.4
Processor (beskrivning): Exynos 2200, 4nm
Främre kamera [Mpix]: 10 Mpix
SIM-kort typ: eSIM
Dubbla SIM-kort: Ja
4G LTE: Ja
Tillverkarens färg: Svart
Typ av fodral: GG Victus Plus + Aluminium
Vattentät: Vattentät
Fingeravtryckssensor: Ja
Skydd e



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.