FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
21 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Erbjudande beskrivning

Sony Xperia XZ genomskinliga "S"-fodral är ett utmärkt val för Sony Xperia XZ-ägare som både vill skydda sin enhet och bevara dess ursprungliga design. Fodralet är tillverkat av högkvalitativt klart material och är minimalistiskt samtidigt som det ger ett effektivt skydd mot repor, fall och mindre skador.

Med en exakt passform för Sony Xperia XZ ger fodralet dig inte bara full tillgång till telefonens knappar, portar och funktioner, utan orsakar inte heller någon obehaglig upplevelse under daglig användning. Den åtsittande designen ger ett hållbart skydd och minimerar risken för skador, även vid tung användning.

Dessutom gör den transparenta designen på fodralet att du kan beundra det ursprungliga utseendet på Sony Xperia XZ utan att täcka dess elegans. Fodralet är också ultratunt, lägger inte till onödig vikt eller bulk till telefonen, vilket gör att du bekvämt kan hålla den i handen och fritt lägga den i fickan eller handväskan.

Pålitligt skydd och snygg design - Sony Xperia XZ genomskinliga "S"-fodral är ett måste-tillägg till din telefon. Ge din Sony Xperia XZ utmärkt skydd utan att ge avkall på den ursprungliga designen.



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.