FLASH SALEFLASH SALE
-20%
För 1 år REGISTRERING och FÖRNYELSE
kampanjer kan inte kombineras
9 Antal återstående paket

De bästa lagerebjudanden från 150 länder

Över 100 000 nöjda användare

Erbjudanden upp till 90 billigare än ugångspriset

Direkt kontakt med återförsäljare och grossister

Speltangentbord - GK650K Omnis Kailh Blå RGB

1 324,05 kr /styck pris utan skatt

Status
Erbjudandet är inte längre tillgängligt
Minimal beställning
1 stycken
Tillgänglig kvantitet
utan gränser
Land
Polen
Varugrupp
Ny  
Varumärken
Finish
Sista genomförande
för 3 veckor sedan

Aktuella erbjudanden i denna kategori
Erbjudande beskrivning

Speltangentbord - GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition
Speltangentbord - GK650K Omnis Kailh Blå RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition är ett mekaniskt tangentbord i full storlek (med numerisk sektion) som uppfyller kraven för inte bara spelare utan även personer som studerar eller arbetar på datorn. De utmärkande egenskaperna är: solid och kompakt konstruktion baserad på en aluminiumtopp, fenomenala utseende och hållbara puddingkuddar tillverkade i Double Injection PBT-teknik, en bekväm rulle för att justera volymnivån, ett magnetiskt handledsstöd, konfigurerbar RGB-belysning, även på sidan av tangentbordet, samt omfattande programvara och makrostöd. Tack vare detta kommer GK650K att fungera under arbetet, under skolklasserna och på kvällen kommer det att möjliggöra bekväm och effektiv underhållning i ditt favoritspel. Kailh Blue-omkopplare fungerar var du än behöver för att vara helt säker på att nyckeln har aktiverats.

Mekaniskt tangentbord i full storlek

Fullformatstangentbordet fungerar inte bara i spel utan också i daglig användning. Tack vare det numeriska blocket låter SPC Gear GK650K dig effektivt ange numeriska värden i kontorsprogram, utföra snabba matematiska beräkningar eller tilldela ytterligare funktioner i spel. Dessutom är var och en av de 104 knapparna individuellt bakgrundsbelyst, vilket gör att du kan anpassa belysningsstilen på hela tangentbordet efter eget tycke och ökar också arbetets komfort under svåra ljusförhållanden.

Modern design

Utseendet på SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition-tangentbordet kombinerar klassisk stil med spelklo. Dess skarpa kanter och konturerade aluminiumtopp med ribbat handledsstöd ser bra ut både på spelarens skrivbord och i kontorsmiljön. Detta är dock inte allt, eftersom tangentbordet också har utrustats med RGB LED-remsor på sidorna, som dessutom belyser och visuellt berikar datorstationen.

Hållbara PBT-tangenter

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition-tangentbordet är utrustat med PBT-tangenter tillverkade i Double Injection-teknik. Under denna process injiceras två färgvarianter av materialet i formen efter varandra, vilket ger en unik tvåfärgad finish och hög styvhet. Puddingkuddar berikar de estetiska värdena för spelarens position både under dagen och på natten, och tack vare deras hållbarhet garanterar de hög motståndskraft mot nötning av tangenterna. Även efter långvarig användning kommer keycaps att behålla sitt unika utseende, vilket är lättast att uppskatta tillsammans med helt anpassningsbar RGB-belysning.

Konfigurerbar RGB-belysning

Anpassningsbar RGB-belysning ger dig nästan obegränsade möjligheter till färgkombinationer. Tack vare detta kan du välja mellan 18 olika effekter från fast bakgrundsbelysning, genom rörliga mönster som en våg eller långsam färgförändring, till bakgrundsbelysningen som reagerar på att trycka på en specifik knapp. Alla ändringar av effekterna kan göras via SPC Gear-programvaran, som låter dig individuellt justera bakgrundsbelysningens utseende.

Hög hållbarhet

GK650K-konstruktionen har förstärkts med en aluminiumplatta ovanifrån. Tack vare detta är tangentbordet extremt hållbart och motståndskraftigt mot alla typer av deformation, både för snabb skrivning och under spännande underhållning i ditt favoritspel. Dessutom ger det enheten en unik och iögonfallande design. Breda gummifötter tillsammans med tangentbordets lämpliga vikt påverkar dess stabilitet, vilket ökar användarvänligheten.

Handledsstöd

För att förbättra tangentbordets ergonomi, både i daglig användning och under spel, kommer GK650K med handledsstöd. Magnetiska fästen samt speciella spår i tangentbordshuset möjliggör enkel fastsättning och lossning. Beroende på dina behov kan den placeras på vilket avstånd som helst från tangentbordet, och breda gummifötter ger stabilisering av dynan på skrivbordet. På toppen av dynan finns också triangulära spår som inte bara förbättrar ergonomin utan också berikar tangentbordets utseende.

Volym rulle

GK650K-tangentbordet är utrustat med en bred metallrulle för att styra ljudnivån. Var och en av dess rörelser accentueras av ett märkbart hopp, vilket möjliggör exakt inställning av ljudvolymen. Rullen i sig är ett extremt funktionellt tillägg. Sträck dig bara efter det och ändra enkelt volymnivån.

Kailh blå mekaniska omkopplare

Tangentbordet är utrustat med Kailh Blue-omkopplare. De är ett utmärkt val för människor som gillar att skriva mycket Aktiveringen av omkopplaren sker med ett tydligt, karakteristiskt klickljud, vilket många tänker på ljudet från skrivmaskiner. Kailh Blue är bra för de spelare som



Gratis NYHETSBREV

Dagliga meddelanden om nya produkter och nyheter om Merkandi.